Új hozzászólás Aktív témák

  • SteeWe

    aktív tag

    válasz konas #1322 üzenetére

    El kell távolodnod a hajotol és akkor kiírja, nah mostmá' elovehetetd a fegyót.

    Tegnap kezdtem bele, eddig jónak tűnik, mondjuk tetszik ez a hangulat és környezet ezért elnézek neki kisebb idegesítő dolgokat, pl.
    - lelövöm a zombit látom hogy ledobja a shotgunt és ott van a foldon is, de nem tudom felvenni, közben gyakok még egy másikat is. Mire visszafordulok már nincs a földön, gondolom wtf? De szerencsére megtatláltam az egyik zombi hullájában.
    - uez volt az artifact-al is. Hallom hogy előbukkant, nem látom a földön sehol. Ok a barlang "plafonján" vol, Próbálom felvenni, F-el, de nem veszi fel, belelövök akkor arrébb löki a kövedék. Aztán sztem felugrottam úgy vette fel.
    - amin nagyot néztem: be van pipálva a full screen mode, de kis ablakban rakja ki a játékot, aminek nincs kerete (értsd, nincs ikon, bezár, stb gomb a jobb sarokaban), menuban kipipa-bepipa, aztán ok. De köv. indulásnál uez van. ugyhogy most abalkosan nyomom.
    Önárnynék nálam nem volt telepítés után, az ott leírtakat megnézve minden ugy volt beállítva alapbol kivéve azzam a sun_distance volt 1 helyett 20 ezt állítottam át így mintha jobban futna.

    mod:
    r2_sun_near volt 1 helyett 20

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák