Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz kicsicsuvi #1732 üzenetére

    Na kicsit kutakodtam. A rubikkockas oldal tartalmazza ugyan a kepek linkjeit, de me'g a rubikkocka.fw.hu oldalra mutatnak, ahol persze nincs meg. Szoval elvben ha normalisan koltoztek, akkor valami alkonyvtarban megvan az is, csak ki kene javitani a linkeket (nyilvan azt kiprobaltam, hogy kozvetlen a kirakos konyvtarukban nincs). Esetleg oket nem lehet megkerdezni? Valamelyik beszedesebb, pl. 2elkesz.gif kepet nem talaljak-e meg a szerveren es javitanak a linket...
    Kerestem waybackmachine-nel is, de a kepek ott is elvesznek (web.archive.org). Viszont volt egy utalas arra, hogy melyik weboldal alapjan csinalta az adott megoldast, es bar odairta hogy mar akkor nem mukodott, meg azt is hogy atalakitotta hogy egyszerubb legyen, DE az megtalalhato kepestul az archive.org-on. Ezen a [link]-en. De ez tenyleg nagyon szajbaragos... nem is mentem annyira elore, amit keresel, probald meg, hatha ebben benne lesz valahol, ami teged erdekelne belole.
    Erdekes, hogy tobb lehetseges google keresessel probaltam tarolt valtozatot talalni ezekrol a kepekrol, de vszinu a 10 evnel regebbi forrasok mar kiestek belole. Mas meg nem mentette le maganak.
    Nekem ami le van mentve, az masik modszer, es most is megvan a neten, abrakkal: [link]

Új hozzászólás Aktív témák