Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    válasz Intruder2k5 #16809 üzenetére

    Hali!

    Megcsináltam mind a két módon, elsőnek a modem bridge módba kapcsolásával, és a routeren az általad megadott dolgok beállításával, de tulajdonképpen a routeren ugyan azok voltak az értékek, tehát nem is kellett semmit sem átírnom. De egyszerűen modem- router között sehogyan se megy át a kapcsolat, valahogy nem kedvelik egymást, pedig az ember azt gondolná, hogy ha már egyszer mindkettőnek ugyan az a gyártója legalább működniük kellene egymással.

    Aztán láttam írtad azt, hogy akkor a modemnél adjam meg a felhasználónevet + jelszót és PPPoE-re állítottam, és a routert állítottam DHCP-re Dynamic IP-re, de akkor sem kedvelték meg egymást, még a ledek sem világítanak rajtuk, mint ha nem is lennének egymásra kapcsolva.

    Frissítettem a modem + router firmwarejét is a legújabbra és újra megpróbáltam a különböző módszereket, de ez sem vezetett sikerre.

    Ha a modem Bridge módban van, akkor az internet ledje sem világít, bár lehet ez így rendben van, és van nála egy Virtual Circuit beállítás amit ha ha esetleg bridge módban letiltok akkor pirosan világít a net kapcsolat ledje, ezekről teszek fel képeket, nem tudom mit jelent ez a Virtual Circuit és az alatta található Sevice Category ami 4 féle lehet.
    Illetve routernél van valami MTU ami 1492-tő az értéke, modemnél bridge módban 1483 Bridged IP LLC a connection érték nem lehet, hogy ez a gond?

    Képek modem, router beállításokról:
    [link]
    [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák