Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    Ma reggel arra ébredtem, hogy "Fantasztikus ugratás! Jó sebesség. Csodálatos volt, úgy megnézném még egyszer!" A lányom játszott..:DDD. Táltos paripám 2. :DD.

    -Nem akad a játék, bóbitám?
    -Nem, Apa.
    -Akkor jó.:DDD.

    Azon a gépen játszik, amin full loadban megy közben a Rozi..:DD. Eddig mindig meg szoktam állítani, ha játszani akart, mert gondoltam, csúnyán meg fog rogyni a gép. Ma reggel kicsit később száradtam fel, mint ő..:D..A poén, hogy szinte az egyik legkisebb C2D van a házikóban, és aktív, napi több órai egyéb terhelés mellett (netezés, minden járulékával, játék) is 730-a RAC-on van és egyre több lesz..:DDD.
    Ez azért érdekes, mert az E8400 3 ghz-en is 1000-es körüli RAC-ot produkált. Az E6320 pedig jóval kisebb proci, kevesebb kessel, lényegesen kisebb frekivel. 1.1V-on..:D. Ha nem rozziik, nem megy a ventije..:DDD. Ha este érünk haza, és nincs olyan meleg a lakázban, néha le-le áll a venti, és riaszt az everest, hogy 0 RPM..:D.

    A rossz hír, hogy a notit kifuttattam, mert egyre többször el kell vinnem magammal, és nem sok értelmét látom rozizni így. Maradok tisztelettel és egy géppel.:R.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák