Új hozzászólás Aktív témák

  • xcamper

    csendes tag

    válasz xcamper #21070 üzenetére

    Egyelőre ennyi jutott eszembe, összeszedetlen az írás és biztos tartalmaz helyesírási hibát is, elnézést érte...a vonaton volt csak időm leírni:
    Megvolt a beüzemelés és azóta már pár kör tisztítás is volt.
    Vegyesek az érzelmek...
    A szívóteljesítménnyel nincs probléma, hozza a roidmis vonalat. A felmosás nem annyira hatékony, mintha felmosóval csinálnám, a nagyon régóta száradó mocskot csak másodszori odalküldésre tüntette el (bár itt a csempézés minősége tuti rontja a dolgot, tiszta hepe-hupa a legtöbb helyen), szóval ezt részemről egyelőre se nem értékelem pozitívnak, se nem negatívnak. Ami viszont pozitív az a mop mosás. Rengeteg mocskot leszed (a macskaszőrt is) a koszos vizes tartály elég szürkés/fekete vizet tartalmazott a művelet végén. A mosáshoz aránylag sok vizet használ, bár ez relatív kinek mi a sok. Nekem 9 perces mop mosással elég sok, 12percessel tűrhető, viszont anyagilag a desztillált víz elég drága mulatság lesz hosszú távon, erre majd ki kell találnom valamit (mondjuk ha nem mozogna rosszul, akkor lehet ez a része is koktséghatékonyabb volna).
    Portartály ürítés tökéletes, jobban kiüríti, mint az Eve.
    Az első porszívózás előtt körbejárta a házat és csak feltérképezést csinált, ilyennel a Roidmi Eve Plus esetén nem találkoztam, sokkal jobban dolgozott utána és a térkép auto tagolása is sokkal jobb lett, mint "testvére" esetén.
    Már jött rá szoftverfrissítés, remélem nem az utolsó, mert most jön a feketeleves. A mozgása kritikán aluli az Eve-hez képest. Előfordul, hogy izomból belemegy tereptárgyakba, beszorul a küszöbbe...nem képes korrigálni, hogy akkor hátra és más ívben ráfordulni vagy valami, amit a másik simán megcsinál...töltőre is néha szenvedősen megy fel (itt gyanítom én is ludas vagyok, mert nincs meg minden irányból a fél méter a bázisállomás körül), ritkán össze-vissza megy, nem úgy ahogy számítanék rá.
    Az formája és mérete elsőnek nekem nagyon kicsinek tűnt az eve-hez képest, viszont azt kell mondjam a székeket ezerszer jobban körbe tudja járni és a teljes takarítás se sokkal hosszabb (rövidebb a szívó rész).

Új hozzászólás Aktív témák