- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz balazs1956 #34870 üzenetére
Igen. A revolut számlád megmarad, csak nem tudnak neked utalni máshogy, csak litván számlaszámra utalással küldeni pénzt.
-
Gabás
addikt
válasz balazs1956 #34870 üzenetére
Mér ne tudnád
-
Gabás
addikt
válasz balazs1956 #34875 üzenetére
Ebben az esetben számodra semmi nem változik
-
SzGee
aktív tag
biztos hogy nem lesz ingyen a litván számlára a ft utalás, horror ára van több ezer ft fix díj
általában minimum + %-os díj is van
kedvedért megnéztem az MKB-t (gondolom tudod, hogy márciustól bankot váltasz)
forint (eseti) átutalás külföldre normál teljesítéssel 0,50% min. 12 500 Ft max.
125 000 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft)If you leave me, can I come, too?
-
Gabás
addikt
válasz balazs1956 #34884 üzenetére
A bankod mindenkori kondíciós listáját kell figyelembe venned
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balazs1956 #34880 üzenetére
Mennyiből állna igényelni? (Saját bankodnál egy alap kártyát) Bár 20.000-ével is lehet akkor
Azt egyébként hogy lehet, hogy Bankkártya nélkül van vkinek regisztrációja? Gondolom meghívás promócióban ez nem áll... ez a lehetőség... vagy?
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz balazs1956 #34893 üzenetére
Ingyenes tanácsadás: válaszd ki a legjobb, legkedvezőbb tájékoztatót és majd verd az asztalt, hivatkozz arra ha nem az lesz
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Inkább nézd meg a neten a hirdetményt. Pl. Hello BB csomaghoz ezt találtam: 0,343% min. 1.946 Ft, max. 97.236 Ft + (0,3% max. 6.000 Ft)
-
viktorhu
veterán
válasz balazs1956 #34897 üzenetére
Ahogy én láttam, kétféle külföldi utalásról ír, euró és egyéb, így az egyéb deviza külföldi utalás. De a zárójelezést én sem értem, hogy akkor a két összeg közül melyik, de lehet, hogy csak nem néztem meg jól a tájékoztatót, mert nincs BB számlám, csak kíváncsiságból ránéztem az oldalra.
-
UberMutant
őstag
utald vissza revolutról a magyar bankszámládra a pénzt és tedd a fiókba a revolut kártyád-
problem solved
-
sopruk
senior tag
"Amire eddig használtam a Revolutot, az az volt, hogy a folyószámláról átutaltam a pénzt, és a telefonommal tudtam fizetni."
És ha csinálsz egy Wise (TransferWise) fiókot? Kapsz egy magyar számlaszámot (még referenciakóddal sem kell bajlódni), amire utalni tudsz. Ha rendelsz egy fizikai kártyát (egyszeri 2000 Ft volt nekem), rögtön tudsz igényelni egy virtuális kártyát, amit beraksz Gpay-be...
Wise topic[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
100 000 Ft-nál így fog kinézni:
~335 Ft + ~330 Ft = ~665 Ft.
A második szerintem a bank "jussa".
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
4Grider
nagyúr
A kondíciós lista azért van (és azért érhető el mindenkinek), hogy ne az ügyfélszolgálaton kelljen érdeklődni a kondíciók iránt. Vagy nem publikus számlacsomagod van?
-
bigdady
nagyúr
EUR sepa utalás Eu-ba továbbra ugyanannyiba lesz mint egy HUF belföldi utalás. Legalábbis tudtommal ez a törvény kb egy éve. A HUF utalás eu-ba teljesen más kérdés neked az lesz innentől és az a fentiekből egyik sem az. Ezt keresd a hirdetményben:
Nem Euróban, vagy nem EGT tagállamba Forintszámláról.
[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
válasz balazs1956 #34957 üzenetére
A saját számládra történő visszautalás költségmentes lesz, ha a Revoluton hagyod a pénzed akkor a szokásos módon biztonságosan onnan is elköltheted.
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
MODERÁTOR
válasz balazs1956 #35329 üzenetére
A lezárás tudata. Valakit ez megnyugtat. Hagyjuk ezt tiszteletben.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Noxy
veterán
válasz balazs1956 #36267 üzenetére
Kb 30 mp után ott volt. ApplePay-l. [kép]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
xy.zsolt
őstag
válasz balazs1956 #36267 üzenetére
mennyit sarcol az OTP egy ilyen 10k-s Ft utalásnál?
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
zsamiatt
őstag
válasz balazs1956 #36277 üzenetére
Az utalas ft eseten biztosan nem volt ingyen ha litvaniaba utaltal
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zerodot
aktív tag
válasz balazs1956 #36279 üzenetére
A top-up (bankkártyás feltöltés) a bank oldaláról kártyás vásárlásnak minősül, úgyhogy normál esetben ingyenes. (Hitelkártyáknál minősülhet kp felvételnek és lehet költsége).
De semmikép nem utalás, ne hívd annak, látod mindenkit megzavar. Az utalásnál nem szerepelnek kártyák, utalni egyik számláról lehet a másikra, számlaszám/IBAN megadásával.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz balazs1956 #41993 üzenetére
ebből nem derül ám ki. olyasmi tételt kell keresned, hogy külföldi átutalás
de ha nem számít a pénz, próbáld ki
-
rumkola
veterán
0.55%
-
vnorbi
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
... ha 10000 Ft-ot ÁTUTALNÉK (tehát nem bankártyáról tölteném fel a pénzt) a Revolut számlámra?
Ott van a díj fehéren-feketén.
Mivel forint, ezért nem SEPA. Az utalás iránya EGT belüli (ebbe a belföldi irány beletartozik).
A díj elektronikus utalás esetén 0,55 %, de minimum 2 500 max. 25 000, + 0,3 % max 6 000.
10e forint esetében 2500 + 30 = 2530.
Belföldi utalás esetére is ez a díj érvényes.Mivel a prémium csomag feltétele min. 8 milliós megtakarítás, ezért gyorsan keress egy jobb bankot.
-
Oliverda
félisten
válasz balazs1956 #42019 üzenetére
Világos. Ettől még érdemes lenne körülnézni a piacon. Biztosan találsz számodra kedvezőbb bankot és csomagot.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MasterMark
titán
válasz balazs1956 #42021 üzenetére
700 Ft számlavezetési díj ez valami vicc?
Amúgy amit sokat emlegetsz LT sokszám az egy IBAN formátumú számlaszám. Ez annyit jelent hogy nemzetközileg ilyen formátumban adják meg. A te bankszámlaszámodnak is van IBAN formátuma, HU két ellenőrzőszám, és utána a számlaszámod.
Switch Tax
-
Oliverda
félisten
válasz balazs1956 #42072 üzenetére
Igen, rendben. Ennek így kell működni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zsamiatt
őstag
válasz balazs1956 #42074 üzenetére
Amirol te beszelsz a kartyas fizetes. Kevered az utalassal. Nem, nincs ingyen az euban.
Amikor revora toltesz az normal kartyas fizetes es a kereskedonek jelen esetben revonak kerul penzbe.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Oliverda
félisten
válasz balazs1956 #42076 üzenetére
A Revolutnak hosszabb távon jó, a többivel pedig nem kell foglalkozni, csak használni.
-
zsamiatt
őstag
Nem veletlenul veszteseges.
Egyeb termekekbol probal penzt csinalni.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
TrollBalint
addikt
A Revolutnak ez egy fajta "reklám". Revolutnál egyszerűen, ezt ajánlják azért, hogy használd a terméküket és idővel úgy megtetszik, hogy mást is fogsz használni. Előfizetsz magasabb csomagra, vagy elkezdesz kereskedni rajta. Azon keresztül foglalsz szállást, ezt-azt...
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
rumkola
veterán
válasz balazs1956 #42263 üzenetére
-
pictigjis
senior tag
marmint a karod az mkb atvaltasi arfolyama lehet, mert a forintot elobb at kell valtaniuk eurora, nem?
-
pictigjis
senior tag
válasz balazs1956 #42266 üzenetére
januar 15-i szintekhez kepest mar-mar tul jonak tunik. honap vegen sem vontak le semmit utolag?
-
vnorbi
aktív tag
A forint-forint utalás meglepően olcsó lett. Legjob esetben is azt hoztuk ki a hirdetményből, hogy 0,55%, de minimum 2500 forint + 0,3%.
Engem egyébként továbbra sem hagyna nyugodni az ügy, mert most tudod, hogy 4000 forint utalása mennyibe kerül, de azt továbbra sem, hogy miért ennyi. Vajon van fix összeg benne, mekkora a minimum díj, van-e maximum díj, vagy nincs semmi csavarás, hanem szimplán ~50% az ilyen utalás díja.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz balazs1956 #42271 üzenetére
ezt ertem, hogy az utalasnal nincs jelolve kulon koltseg, de kesobb/kulon mas jogcimen sem vontak le semmit? januar kozepen 400 korul volt az euro, gyakorlatilag hibasnak tunik az arfolyam. 4000 forintnal centekrol van szo, mint kulonbseg, de 400 ezernel tobb eurot lehet nyerni utalas eseten. valahogy tul szepnek tunik, hogy igaz legyen
-
vnorbi
aktív tag
válasz balazs1956 #42270 üzenetére
Aha, köszi! Nem jó hirdetményt néztünk az elején, ezt azért nem találtuk meg. Viszont a 2045 forintos terhelt díj ez alapján még kevés, nincs benne a +0,3%.
-
vnorbi
aktív tag
válasz balazs1956 #42275 üzenetére
Az volt a trükk, hogy nem január 15-én, hanem 25-én utaltál. Így már stimmel, ezen az oldalon ott van a 393,99-es deviza eladási árfolyam az euróra (12:00-kor):
https://www.mkb.hu/arfolyam-exbb
Így már nincs rajta értetlenkedés 1% felár volt az MKB volt BB-seknek számított középárfolyamán felül a váltáshoz használt árfolyamba építve. Egyébként ez a közép is elég gyanús, mert ugyanakkor az OTP-nél kb 1 forinttal alacsonyabb közép volt.
-
TrollBalint
addikt
válasz balazs1956 #46432 üzenetére
Nem ír semmit az applikáció, hogy miért nem? Hivatalosan nem szabad más nevére szóló kártyával tölteni a Revolutot, de hogy ezért szólnak-e vagy sem, az eléggé randomnak tűnik.
Könnyen lehet, hogy átmeneti zavar, illetve egy időben sokan panaszkodtak akiknek OTP-s kártyájuk volt, hogy nem tudták tölteni.
Előfordulhat persze átmeneti zavar is, ha holnap sem megy, akkor már gyanús, hogy a supportnak kell majd írni.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Noxy
veterán
simán fel tudtam rá tölteni ezeket az összegeket, egy ismerős bankkártyájáról,
Akkor még örülhetsz is, hogy nem zárolták a számládat.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Major Lion
senior tag
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
viktorhu
veterán
válasz balazs1956 #46444 üzenetére
Ezt egyszerű volna szabályosan csinálni: a párod kártyájával a párod revolutját töltitek fel, onnan meg továbbküldi Neked.
Mondjuk a feleségemet annak idején nem hagyta békén, amíg saját név alatt lévő bankkártya nem volt regisztrálva hozzá.
-
Major Lion
senior tag
válasz balazs1956 #46445 üzenetére
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Friczy
senior tag
válasz balazs1956 #46445 üzenetére
[link]
Azt javasoljuk, hogy a saját kártyáddal tölts fel pénzt a számládra. Ha valaki más szeretne pénzt adni a Revolut-számládhoz, ezt megteheti a saját Revolut appjából (ilyenkor az összeg azonnal célba ér), vagy banki átutalással.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest