Új hozzászólás Aktív témák

  • makszi

    aktív tag

    Sziasztok!

    Gondoltam leírom tanulságként hogy micsoda balek voltam. Azt hiszem adathalászat áldozata lettem. A lányom Angliában van és ő küldött egy üzenetet ma reggel, hogy a vodafone nál akció van mert valami pontjaink vannak és ma éjfélig jó áron lehet vennie pl apple watch-ot meg még pár dolgot. SMS ben kapott egy linket! Visszagondolva már itt gyanút kellett volna fognom. Mindenesetre ez volt reggel, napközben meló most este írom hogy küldje át és megnézem én milyen jó deal-ek vannak.
    Ez is történt végig is csináltam kiválasztottam, a megvenni kívánt terméket megadtam a revolut egyszer használatos kártyámat. Erre jött értesítés a revoluttól, hogy ezt itt nem lehet használni. Na mondom sebaj megadom a virtuális kártyát. Megadtam az adatokat majd jött sms a revoluttól, hogy az apple pay hez akarják adni a kártyámat de a revolut sosem kér ilyet és ha nem én kezdeményeztem ezt akkor fagyasszam be a kártyámat. Ez már gyanús lett nagyon mert beugrott a fórumon pár hete olvasott szinte ugyan ilyen story, azonban meggyőztem magam, hogy hát én kezdeményeztem ezt a kérést nem más ezért végül is jogos. Ezután megadtam a kódot. Majd ezután vált biztossá, hogy megszívtam mert a következő ablak az már nagyon magyartalan vodafone os oldal lett. Ezután azonnal befagyasztottam a virtuális kártyámat, és mondtam a gyereknek hogy az az sms átverés és törölje le.
    Igényeltem még egy új virtuális kártyát amit meg is kaptam azt be is állítottam a walletba elsődleges kártyának.

    Amúgy visszagondolva nagyon profi vodafone utánzat volt a weboldal. Érdekes még, hogy most megnéztem ha valami nem akciós dolgot akartam nézni a weboldalon akkor a vodafone.co.uk-re dobott. Továbbá belépve a magyar vodafone applikációban ott semmiféle pontokat nem mutat amit le lehetne vásárolni. Szóval ez egy jó kis Angliában terjesztett dolog csak pechemre az én magyar gyerekem hazaküldte az én kérésemre. :W
    Kérdésem, hogy van most még további teendőm szerintetek ezzel?

Új hozzászólás Aktív témák