Új hozzászólás Aktív témák

  • Zugi

    aktív tag

    válasz szuladam #4294 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek az itt kapott segítséget!

    Nos a regisztrációm sajnos nem volt zökkenőmentes. A promo linkkel gondom volt, így kifizettem a kártyadíjat, de megpróbálkozva a visszaigénylésével a segítségetekkel végre eljutottam chaten egy élő supportoshoz is, ami azért így egyszerű kezdő userként nem volt egyszerű. Alapból csak a Rita robot küldözgeti a dolgait, majd a "live agent" beírása után várnom is kellett 2 órát mire személyesen is válaszoltak. Este hiába küldtem el a hivatkozott linket nekik, amire kattintva kezdtem a regisztrációt, valamint közben kapott másik jó linket is, a supportos visszautasította a refund kérésemet.

    Azután ma reggel arra ébredtem, hogy a chat ablakban egy másik nevű supportos jelentkezett be azzal a szöveggel, hogy jó híre van, visszakapom a delivery fee-t :) És valóban, már a számlámon is volt! :) Szóval végül így siker történet lett a vége, úgyhogy most öröm van :)
    Egyébként ha ilyen promo linkekkel operálnak, akkor eleve nem értettem mit akadékoskodnak annak, aki így hozzájuk fordul, mert ott nyilvánvaló, hogy csak valami technikai gebasz lehetett a regisztráció során, a szándéka megvolt. Na de a lényeg, hogy megoldódott és most pláne nagy örömmel fogom használni a kártyát ha majd megkérkezik!

Új hozzászólás Aktív témák