Új hozzászólás Aktív témák

  • silencio

    csendes tag

    Sziasztok,
    nincs még Revolut-om, de nagyon úgy néz ki, lesz. Ma utánajártam a dolognak, itt a fórumot is böngésztem, de van valami, amire nem kapok választ. Röviden:
    - Rendszeresen kapok külföldről EUR/RON/USD/HUF alapú utalásokat. Ezek fogadására használnám a számlát leginkább.
    - Ezeket az összegeket aztán szeretném felvenni itthoni ATM-en keresztül, KP-ben.
    - A felvételkor nem lenne konverzió, ha van a kártyámon 500 EUR, azt mindenképp EUR-ban akarom felvenni, nem forintban! (Amilyen lendülettel romlik a forint, szerintem ez érthető.. :) )
    Az oké, hogy ezt minden további nélkül megtehetem. Az EuroNet-nek is vannak ilyen ATM-jei, de azok pl. nem hajlandóak EUR-alapú számláról EUR-t kiadni.. :C (Nyilván, a konverzión keresztül akarnak lehúzni..) De vannak EUR ATM-ek pl. az OTP-nek is, és tőlük azt az infót kaptam, hogy nem vesznek le rólam külön semmilyen sápot. Tehát: havi 75.000 Ft-ig a Revoluttól én INGYEN, minden költség nélkül vehetek fel pénzt, így van? Ha az OTP nem kér ezért külön pénzt, akkor ezek alapján TELJESEN költségmentesen fel tudok venni mondjuk havi 100 EUR-t a Revolutos számlámról egy itthoni OTP ATM-ből 100 EUR készpénzben?
    Mert ez túl szép, hogy igaz legyen... :F
    Minden választ megköszönök, aki esetleg meg gyakorlatban is alkalmazta már ezt, annak a tapasztalataiért pedig külön köszönetem!

Új hozzászólás Aktív témák