Új hozzászólás Aktív témák

  • pictigjis

    senior tag

    válasz pictigjis #18893 üzenetére

    és megjött a válasz, az erste meg tudja magyarázni, hogy akkor is vásárolsz, ha ők azt készpénzfelvételként könyvelik :)

    A további jó ügyfélkapcsolat érdekében, bankunk egyedi döntése alapján, egyszeri alkalommal gondoskodunk a kamat jóváírásáról a 2020.02.10-i fordulónapját követően a hitelkártya elszámolási számlán. Amennyiben a kifogásolt Revolut tranzakció kapcsán az ezt következő fordulónapon is terhelünk kamatot, annak jóváírásáról is gondoskodni fogunk, melyet számlakivonatában követhet nyomon.

    Tájékoztatjuk, hogy a hitelkártyával végrehajtott tranzakció vásárlás, tekintettel arra, hogy szolgáltatást vásárol. Kizárólag a kamatozás szempontjából tekinti Bankunk készpénzfelvételnek a tranzakciót.

    Az engedélykérésnél vásárlásként érkezik, ezért a vásárlási limitet ellenőrizzük és az SMS szolgáltatás során is ez alapján történik az üzenet kiküldése. Az elszámolás készpénzfelvétel/e-money feltöltés típusú tranzakcióként érkezik be. Ez nem egyenlő a készpénzfelvétellel, hanem olyan tranzakció, ahol a kapott „áru, szolgáltatás” azonnal készpénzzé tehető, (pl. pénzváltó, kaszinó) vagy „készpénzt” eredményez a kereskedői oldalon.

    Fentiek alapján a hitelkártya vásárlási limite az irányadó a Revolutnál kezdeményezett tranzakciók elvégzése során.

    és még egy nagyon fontos rész:

    Fentiek értelmében bankunk részéről mulasztás nem történt, a kereskedő által beküldött információk szerint történt a tranzakciók könyvelése. Azonban bankunk a kártyatársaságon keresztül kérte a kereskedőt, hogy a fenti változásokat a honlapjukon tegye közzé ügyfeleik felé.

    Tájékoztatjuk, hogy bankonként eltérő lehet a hitelkártyával kezdeményezett Revolut tranzakciók kezelése. Bankunk a fentiek alapján készpénzfelvételi tranzakcióként kezeli a költést, melytől eltérni nem áll módunkban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák