Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Williamgrant #18061 üzenetére

    Mindegy, nekem úgy jött le, hogy ez vicces. :-D neked...
    Jah, érdemes lenne, ha lenne időm erre, de nincs, ezért ezt most rábíztam a könyvelőnkre, hogy nem érdekel, de derítse ki, hogy hol a f...ba most az a pénz, de ettől függetlenül neki is lenne más dolga, de már tényleg kíváncsi vagyok.
    ------------------
    (#18063) steevo0

    Valószinűleg igazad van, mégis megint úgy néz ki, hogy a Curve miatt lesz az egész az utolsó infók szerint, de én egyelőre már nem írok semmit, csak akkor, ha biztos.
    Egy ismerősnél hasonló dolog játszódott le, szintén 12-én.
    Ő is több boltban volt és a felhalmozódott pontjait simán levásárolta és tankolt is, úgy mint én.
    Egy rakás mail-t kapott a refund-okról, kivéve a tankolás, ami nála is kétszer kerül levonásra.
    Na most felmerült bennem több kérdés is.

    Ha egyszer levásárolom a curve pontokat, mert ez nálam is 94 font most jelenleg. Akkor mi a francért utalják vissza a kártyára a pontokat, majd megterhelik a revolut kártyát és ráadásul olyan ba...sz módon, hogy több tétel is kétszer lesz fizetve?
    Most működik ez a pontrendszer, vagy nem működik és parasztvakítás az egész?
    Nekem inkább az utóbbi. Levásárolod az összegyűlt pontjaid, aztán refundolnak összevissza, mint valami idióták és akinek nem tűnik fel, nyilván rengeteg embernél világszerte, mert csak itt a fórumon mennyien írtak erről és szereznek néhány millió font extra profitot.

    De az is lehet, hogy január 12-én drogosorgiát csaptak a curve-né, aztán nyomták azt is orrba-szájba amit nem kellett volna. Mittomén már, komolyan nem is érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák