Új hozzászólás Aktív témák

  • bartucc

    addikt

    válasz pnagy7 #6729 üzenetére

    Most inkább vegyél szerintem egy 6870-et apróból, adj fel hírdetést hogy keresel, használt, garanciális kártyát. Vagy legjobb lenne várni kicsit, és tényleg, ha csak ezekre tudnál még egy 30k-t félrerakni, a táp-memória párosra pedig még egy 10k-t, sokkal jobb géped lenne, kb másfélszeres, kétszeres teljesítménnyel)

    Ez mellé mindenképp kell majd 4 Gb ram, de inkább 8, ha hosszú táv, és a tápot ne aprózd el, majd ide gyere, itt ajánlanak/ajánlunk jó fajtát, mert a gagyi 550W-os HKC-ket, meg LC Powert el lehet felejteni. 20k-nál több fog kelleni a memória és táp párosra, inkább min. 25k. (ha 2*4Gb ddr3-ban gondolkodok, és egy Chieftech CTG tápban. )

    Plazmacucci: hát egy 6850-el, közepes részletességgel, élszimítás nélkül még ellehet. Kérdés, hogy most mennyire fog bejönni a ray-tracking alapú grafika, gamepod-on volt egy szép techdemo, gondolom végre kihasználják az új generáció adta nagy teljesítményt. (a szokásosnál jóval nagyobb ugrás lett a 6xx-es Nvidia, és az ATi 7xxx sorozat is, főleg a fogyasztás/teljesítmény arányuk bámulatos)

    De igen, ha vár egy-két hónapot, és mondjuk 80-90-ből lehet már gazdálkodni, nagyságrendekkel nagyobb teljesítményt kap. (6950@6970-eket, egy négymagos i5-t már (i5-750-760 már, ha 28k körül már találni apróban, és egy olcsó lapot hozzá, nem kicsit jobb gép lesz, mint egy 6850 és egy i2100....)

    [ Szerkesztve ]

    "Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Új hozzászólás Aktív témák