Új hozzászólás Aktív témák

  • Perseus871

    tag

    Sziasztok!
    Felmerült a processzor-hiba kérdése. Szeretnék viszont biztos lenni a hibával kapcsolatban, értelem szerűen nem szeretnék feleslegesen új procit venni.
    3 éve raktam össze a gépet. A procit már használtan vettem egyik haveromtól, így kb 5 éve van használatban. Egy AMD Athlon II 4 magos 3000 MHz-es prociról van szó.
    A többi alkatrészt mind újjonnan szereztem be, így azok kora 3 év.
    2x2Gb RAM
    AMD Radeon HD 7700 1Gb
    Egyre gyakrabban jelentkezett a kékhalál különböző hibakódokkal, illetve nagyobb terhelés alatt hirtelen leállt. Rendszer hibára gyanakodtam, így formatáltam és mindent újratelepítettem. A hiba azonban maradt, sőt talán rosszabb lett a helyzet. Most már alacsonyabb igénybevételnél is megadja magát.
    Everestben többször próbáltam lefuttatni a rendszer-stabilitás tesztet, de minden teszt megkezdése után hirtelen leállt a gép.
    Ezután a Hot CPU Tester-el próbálkoztam. Ennek viszont elég sokáig tart a tesztje, kizárt hogy végig bírja a gép leállás és újraindulás nélkül. egy hibát azonban sikerült elcsípnem: Sorting Algorithms: Error CPU2 MFC QuickSort. Illetve megváltozott a Complex Matrix státusza Disabled-re.

    M5A97 Evo R2.0, FX 8350, XFX RX 470 + 1333 16gb ram

Új hozzászólás Aktív témák