Új hozzászólás Aktív témák

  • MolGabi

    aktív tag

    válasz BogyóBP #17180 üzenetére

    Egy baj van szerintem az egész Red Dead sorozattal, hogy a Redemption-nel jóformán csak egy játékot terveztek és ezért olyan furcsa, hogy utólag van belemagyarázva minden a 2-ben.

    Az RDR2 esetében nagy valószínűséggel túl későn tették hozzá az RDR1 térképét is, túl sokat akartak egyszerre. Bár személy szerint, mivel előzmény az RDR2, simán beáldozhatónak tartottam a Guarma részt. Nekem túlságosan elütött az egésztől. Szívesebben láttam volna egy, akár ugyanígy csak egy fejezet erejéig egy Mexikó vagy valami hasonló, jóval témába illő sivatagos helyszínt.

    Nagyon kár sok tekintetben az RDR2-ért, mert sok minden van benne, de sok a befejezetlen és kivágott tartalom is benne. Mai napig ha megnyitja valaki a menüben a Progress fület, ott figyel Arthur ahogy a New Austin-i bányából hozza ki a fickót, amit a végső változatban John-nal lehet megcsinálni Bounty hunter mellékküldetés címén. Marston-nal teljesen értelmetlenné tették az egész RDR1-ben elhangzottakat, mivel az eredeti RDR-ben említi, hogy sosem járt még NA és Mexikó közelében sem. Sőt, az egyben elhangzik, hogy a régi banda sokat beszélt arról, hogy NA-ban kötnek ki - ezzel szemben az RDR2-ben sosem említik, kivétel egy fotót, amit a játék végigjátszása után látni a Rhodes-i vegyesboltban... ha rémlik, még fiatalabbak, Jack még kisbaba. Egyértelmű, hogy valami sivatagi helyszínen készült a kép. Talán a korai elképzelések szerint ott kezdődhetett volna a játék, csak kb ezerszer újra lett írva a történet mire elértek a végső változathoz. Roger Clark az egyik interjúban említette, hogy vettek fel NA-ban és Blackwaterben mászkáló Arthur szövegeket, de fogalma sincs, hogy utána miért nem lett végül befejezve.

    A 2016-os, mint utólag kiderült, valódi RDR2 térkép eredetileg csak Blackwater és környéke lett volna és Guarma volt az eredeti terv. New Austin és Mexico később jött a képbe, végül az a része, illetve a játék a Chapter 6-tól egy félig-meddig befejezetlen, kicsit önmagának ellentmondó sztori lett.

    Mexico 2017-ig létező dolog lehetett a játékban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák