Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz marilllyo #7916 üzenetére

    Elég érdekes ez egyébként az, hogy Xbox One X tulajként pl. pont az RDR2 az egyik leghangosabb játék. Mármint, itt van a leginkább hangja a konzolnak. Viszont az érdekes, hogy igazából nem tudtam belöni, hogy ez miért van. Ugyanis igazából ez ilyen random turbina hang (legalábbis nekem hagos, de PS4 Pro/XOX-val is rendelkező ismerősöm mondta, hogy a éppen felszálló One X (ami nekem annak tünik) meg se közelíti a hangos Pro-t (ami szintén 3-4 havonta van pasztázva, és elmondása szerint olyan a hangja mint egy 40 éves rakéta porszívónak).

    Ez a random hangoskodás onnan jön, hogy van amikor ugyan azon a helyszínen van hangja, máskor meg ugyan az a helyszín időjárás, és csöndbe van. Azt is észrevettem, hogy ha éppen szállna fel a gép akkor ha az eget nézem akkor elnémul. Illetve ha behozom Xbox-on a Guide-ot akkor is elhalkul. Vagyis én ebből azt szűrtem le, hogy mintha nem lenne köze, pontosabban nem mindig attól függ, hogy mi van éppen a képernyőn (mi van kiszámolva a GPU-val). Ja és igen. Ha behozom a térképet, vagy a játékbeli katalógust (vagy boltban nézem meg azt), akkor egyből rákapcsol.

    Úgyhogy igen, One X-en is tudd hangos lenni (még ha hűvös van a szobába akkor is). Bár igazából mivel fülessel játszok (CloudX) így annyira nem hallom, csak ha leveszem.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák