Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Wlac #7051 üzenetére

    Külön sehogy sem tudod. Magát azt a kategóriát kell elindítani, csatlakozni, amiben van Ez a Hostile Territory esetén a Takeover Series. Ugyanis az RDO-ban elkerülvén azt ami GTAO-ban van, már 3 kategóriába szedték szét a kompetitív PvP részt. ezekben automatikusan pálya és mód választással jönnek egymás után a különböző játékstílusú pályák. GTAO-ban hiába van kismillió fajta játékmód, ha rengetegszer alig találni rá játékost.

    Ezért itt fogtak 3 fő kategóriát, és ezekbe tették be a játékmódokat. Ezek így nagyon röviden
    -Shooutout: Ez alapvetően egy klasszikus DM/TDM ahol az ellenfél megölésélet jár a pont, és a legtöbbet összegyűjtő nyer.
    -Takeover: Csapatalapú játékmódok, ahol különböző célok elérésért küzdenek a játékosok egymással.
    -Elimination: Last man/team standing (modern néven battle royale). Itt a játékosoknak csak egy élete van és az a játékos, csapat aki a meccs végére életeben marad (vagyis mindenki más halott).

    Ezen kívül még vannak a Race Series-ek, amiben szintén többfajta játékmód játszódik egymás után, illetve minden héten egy egy játékmód külön ki van emelve játszhatóként, csak Free Aime-ben.

    Vagyis magát az adott kategóriát kell elindítani és a matchmaking rendszer egyszer majd beadja.
    Ezeket 4 helyről lehet indítani: főmenüben,a D-Pad balos quick menüből, a térképről, vagy a játékban kihelyezett oszlopokról. De szinte igazából teljesen mindegy, hogy honnan indul.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák