Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Mike #6504 üzenetére

    Gondoltam, hogy példaként hoztad fel... ;)

    Alapvetően nem maga a téma az, de oké...

    Ha te kezdeményezed akkor igen, akkor átrak egyből, viszont ha nem te vagy a kezdeményező (vagyis ha megtámadnak) akkor már visszalőhetsz (ők ugye ilyenkor élénkpiros színnel lesznek megjelölve, és amúgy ilyen színűek addig kvázi büntetés nélkül le lehet őket lőni).

    Pont ez az amúgy, hogy én voltam az aki nem igazán akart harcolni, csak amíg jöttek addig megvédtem magam, és ők meg úgy látszik, hogy nem akartak parley-ba menni, és mikor arrébb mentem akkor jöttek utánam. GTA Online-ba is nagyon sok az ilyen felfogású játékos. Mondjuk ott sok ilyennel találkoztam (ahogy egyik GTA-s barátom mondja: Sorba állnak a pofonért :D) Írtam már, hogy pacifista vagyok, de csak egy bizonyos határig.

    (kiss off: GTA-ban eset meg egyik ismerősömmel akinek női karaktere van, hogy belefutott egy angol/amcsi? gyerekbe aki azt írta neki, hogy szeretné, ha egy nő (női karakter), lelőne annyiszor ahányszor csak szeretné, nem lő vissza, mert neki az egy nagyon jó érzés, mikor a nők megalázzák őt... Lelőtte vagy 30-40szer, majd otthagyta és küldött neki egy üzenetet, hogy köszönöm a sok killt, amúgy meg hapsi vagyok :D

    De amúgy a tegnapi csatánál jártam úgy, hogy rálőttem a támadó gyerekre, a lovát találtam el, és mikor meghalt a lova ők addig már újra kékek lettek, és így kivett defböl, de úgy se volt velük probléma.

    És legfőképpen azért nem szeretem a free roam-os tét nélküli PvP-t mert utána lőszer vásárlás, büntetés befizetés, fegyver tisztítás és a többi apróbb dolog miatt :DDD

    Amúgy, hogy kicsit On is legyen, egy pár kéréds:

    Más nem találkozott olyan buggal, hogy:

    -nem tudd lelölni senkit (NPC/játékos) játékmódtól függetlenül? Nem egyszer fordult elő az elmúlt egy-két hétben, hogy rácélzok egy NPC-re/játékosra és egyszerűen célzáskor felemeli a fegyvert (mint mikor posse tagra, vagy parley-s ra fogod), vagy pedig hiába tiszta a fegyver hiába célzol fejre nem találja el (két küldetéssel később meg folyamatosan megy a fejlövés).

    -bármilyen ruha van rajtad (igen még a Hot Wheater is) folyton melege van a karakternek, vagy éppen ellenkezőleg téli ruhában a havas tájon folyton fázik, még épületen belül is.

    -eltűnnek az elmentet outfitjei, azokat újra kell csinálni

    -bárhová mész hatalmas laggok vannak a lobby-ban/küldetésben

    ezek kb. kedd óta jöttek elő, de nagyon durván olykor

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák