Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery9112

    őstag

    válasz front3r #1265 üzenetére

    Pontosan. Tegnap mikor játszottam pont az AC jutott eszembe. Egyetlen eleme van a játéknak, amit egyszerre szeretek és a gyűlölök az pedig a "körözés".

    Egyfelől imádom mert tényleg minden egyes NPC-nél háromszor meg kell gondolnod, hogy megölöd mert a szemtanúk beköphetnek vagy ha holtestet találnak akkor elkezdenek keresgélni. Tényleg ad egy olyan érzést, hogy emberekről van szó és minden kioltott életnek súlya van. Plusz van, hogy napokkal később ha random köszönsz valakinek visszaszól, hogy elég gondunk van, nem volt szükség a múltkori vérfürdőre.

    Itt jutott eszembe az AC, hogy nehéz lesz ezek után leülni elé, amikor fél Budapest lakosságát leölöd a város főterén és 10 másodperccel később minden NPC csinálja a napi rutint és köszönnek neked, hogy de szép napunk van, mintha semmi se történt volna. :DDD

    Másfelől utálom mert nem egy küldetést kellett újrakezdenem azért mert a városban az NPC kisétált elém, Géza (a lovam) pedig úgy ugrotta át, hogy fejbe rúgta. A faszi szörnyethalt rám pedig jött egyből a seriff meg pár fegyveres és game over. Küldetések közben lehetne ez a rendszer elnézőbb.

    PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Új hozzászólás Aktív témák