Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz NoMagix #1504 üzenetére

    Nem azzal volt a gond, hogy megy-e a net, vagy sem: a 2-es simnek volt betéve a Digis, és az 1-es telenoros sim száma a Digis sim berakását követően, a sima Redmi 5-ben egyszerűen nem volt hívható:
    - többeknek az "a szám pillanatnyilag nem kapcsolható" üzenetet adta a szolgáltató;
    - én próbáltam mind Digis, mind T-s simről hívni, mind a kettőnél azt tapasztaltam, hogy a végtelenségig kicsengett, de nem lett beszélgetés belőle.

    Később azt olvastam a témában, hogy mivel nem tud normálisan voLTE-t kezelni a Redmi 5, a kifelé irányuló hívásnál még csak-csak rájön a Digis sim, hogy ugyan váltson le 2G-re, vagy nem lesz itt beszélgetés, ám a befelé irányuló hívásoknál nem kap olyan parancsot a hívással együtt, hogy váltson le 2G-re, így azt nem is teszi meg és ez az oka annak, hogy nem hívható a telefon.

    Logikus a fenti okfejtés, de nem vagyok telefonos szakember, sőt, Redmi 5 telóm sem nekem van, hogy "szén alaposan" utána olvastam volna a kérdésnek, ez amit leírtam, csak a tapasztalatunk.
    Ha valakinek ezen a Redmi 5 modellen, 2 db simmel, rendesen működik a hívások indítása- és fogadása, valamint még az (akár APN felvételét követően) a net is - azaz, minden funkció, az kérem szépen, ossza meg, hogy mit csinált?
    Net egyébként volt az általunk használt Redmi 5-ön is, csak a bejövő hívásokkal volt probléma. :F

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák