Új hozzászólás Aktív témák

  • tekknopit

    csendes tag

    Sziasztok.

    Egy ilyen készüléket szeretnék vásárolni az Euronics-ban vagy a Tescoban. Az ott kapható telók b20 szabványosak már? Vidéken szeretnék 4g-t használni. Illetve láttam pár teszt videóban egy bugot, ahol a telefon össze vissza dobálta a hálózatot illetve a téreröt. Vajon ezekben az üzletekben kapható telefonok mennyire hajlamosak ilyen hibákra, vagy ezek már valószinü hogy nem csinálnak ilyet? Érdekelne még hogy a notification led jol müködik-e illetve egy abszolut átlagos felhasználonak megéri-e megvenni ezt a telefont.
    Játszani nem akarok vele. Fényképezni szeretnék vele netezni illetve zenét hallgatni és ha a GPS is rendesen müködik benne akkor már a boldog emberek közé fogom magam sorolni..Az ár miatt gondoltam arra hogy ennyiért csak rosszabb telefonok vannak.
    Totál laikus vagyok az egészhez ezért ha tudtok pár jótanácsot irjatok bátran. Láttam itt a forumban hogy két féle kijelzövel adták ki egy jobbal meg egy gyengébbel. Ez egy átlag felhasználót miben érinti? :D Illetve hogy tudom megkülönböztetni hogy milyen kijelzövel szerelték a masinát?
    Ha gond van esetleg a készülékkel a garancia hogy müködik? Az adott cég akitöl veszem ök vállalnak garit vagy ez Globál garancia? Igazábol még annyi érdekelne ha van tapasztalat hogy a vizet mennyire birja? :D
    Hobbim a pecázás és heti szinten többször vagyok a parton és sajna az elözö telefonom is a viz áldozata lett :)
    Diohéjban ennyi. Ha tudtok egy kis segitséget nyujtani azt megköszönném és igazábol jo lenne ha szombaton már 4x tulaj lehetnék. :)

Új hozzászólás Aktív témák