Új hozzászólás Aktív témák

  • Drenadar

    veterán

    válasz Kornel #1716 üzenetére

    Hát jó... akkor a töltő határozza meg hogy melyik telefont hova szánták, és hova készült ;]
    Bevallom a low end szegmenst sose követtem nyomon, és igen rémlik hogy a Xiaominak voltak próbálkozásai a redmikkel és hasonlókkal, egyikhez se volt szerencsém.
    De szvsz nem a töltőtől függ az, hogy mennyire jól használható itt, hanem többek között attól hogy milyen szoftver van rajta. A globalról tudni kell, hogy eléggé mostohán kezelt rom a Xiaomi részéről. a fejlesztések a dev-china romokban vannak, amiket a kínai stabil rom kap meg, ezekből néha kap a global is.
    Azért használjuk sokan az EU romot, mert sokkal szabadabb, és a dev romra épül, és benne van a teljes nyelvi csomag. (Ahogy előttem írták a globálban is benne van, mert ellopták. denem hivatalos kínai/magyar fordítás, nem a xiaomi tolmácsai alkották, hanem Vagyula akinek nagyon nagy hála érte, és tudtommal nem a xiaomi fizeti.)

    Viszont a Mix 2 továbbra se elérhető EU töltővel. :F
    Te logikádat követve levonhatjuk a következtetést, hogy akkor nem ide szánták. Edigitalba nem láttam, de máshol sem.

    Vissza olvasva a HSZ-eidet amennyire tudtam értelmezni, te tényleg úgy gondolod, hogy aki meg akar róla bizonyosodni milyen rom van a készüléken, és felteszi azt amit akar, mert nem bízik a kétes forrású beszerzésben az téglásít?

    Itt a fórumban jó páran kezdők haladók egyaránt cserélték már le a ROMot a telefonjukon és egyik sem lett kuka...

Új hozzászólás Aktív témák