Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz espista #1221 üzenetére

    VoLTE: Felbuzdulva a VoLTE, VoWifi bejegyzésen beírtam a 2 kódot, beállítások megjelentek, de egyik sem működött. Felhívtam a Telenort, azzal jött, hogy csak tőlük vásárolt telefonra küldenek egy szoftverfrissítést, ami ezt engedélyezi. Ez a kifogás új volt, egy pillanatra megállított, aztán, mondtam, hogy flottás vagyok, ők is mondták, hogy vegyek nyugodtan máshonnan telefont, nem ér hátrány. Viszont ez hátrányos diszkrimináció! Kérdezi,: hátha támogatott típus... Mondom, hazudhatnám, hogy Galaxy S8, de én nem akarom, kapcsolják be enélkül, kérem a vezetőjét. Erre azt mondja, hogy az S8 nem támogatott (huh, azóta [link]), a vezetővel ő beszélhet, tartsam.
    ... ... ....
    Rendben egyedi engedéllyel most beállítja. Kaptam egy SMS-t, hogy halleluja VoLTE, 72 órán belül aktív lesz (ő azt mondta máris). Kikényszerítettem időlegesen, hogy csak 4G-n (LTE only) menjen a teló (a beállítások / Telefonról részben kell a Tárhelyet tapicskolni, majd a SIM kártyánál lehet jóval több opciót kapni erre az alap beálllítások menüpontjához képest), de egyelőre nem megy.
    VoWIFI: arról nem is nagyon hallott, nem tudja engedélyezni, de ha engedélyezem, repülőbe teszem a teszthez wifi-vel, akkor is vezetéknélküli hálózatért sír, pedig ott van...
    Ami lehet, hogy segítene: az a szoftverfrissítés egy APN-beállítás lehet, azt kellene megtudni esetleg, vagy tényleg kell némi átfutás.

    greatz: nekem ezek a kapcsolók értelemszerűen az első kivételével OFF-on vannak...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák