Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsoltike

    csendes tag

    Március végén láttam meg Alin ezt, az akkor még zsír új Baseus Quick Charge 4.0 töltőt (értelemszerűen abból is a Type-C PD + QC3.0 változat keltette fel az érdeklődésemet). [link] Felhasználói értékelések nem voltak még hozzá abban az időben. Megrendeltem és két héten belül már itt is volt. Szép és jó, gyorsan tölt, (még) nem zúg, nem melegszik és kifejezetten tetszik hogy matt a külső a felülete. Talán egy kellően gyenge fényű - és lehetőleg nem kék színű - LED azért jó lett volna bele, de nem lehet minden tökéletes. Aztán elkezdtem méregetni és kiderült, hogy messze nem QC4.0 az. Gyakorlatilag lett egy újabb QC3.0-as töltőm. Időközben némely vásárlók is elkezdték ezt prüntyögni. Úgy voltam vele, hogy próbából nyomok egy dispute-ot és visszakértem 12 dollárt azzal hogy vagy hibás a küldött példány, vagy nem tudja azt, amit ígértek. Különösebb erőlködés és érdemi válasz/visszajelzés nélkül vissza is kaptam amit kértem, így összességében nekem nagyon jó áron sikerült megszerezni a cuccot.
    Ami miatt nevetséges a dolog az az, hogy egyrészt óva intek mindenkit hogy vegyen egy ilyen 15 dolláros QC4.0-es töltőt, mert csalódni fog. Én továbbra is keresem az igazit.
    Másrészt meg ha azt nézem, hogy QC3.0-as töltőként tökéletesen megállja a helyét, akkor ez egy különösen ajánlott vétel. Lehet hogy rövidesen veszek még belőle valamelyik családtagnak :) (és természetesen nem fogom még egyszer eljátszani azt, hogy ez nem is olyan amilyennek ígérték).

Új hozzászólás Aktív témák