Új hozzászólás Aktív témák

  • Ra3

    őstag

    válasz Krinyo #1093 üzenetére

    Biztos vagyok benne hogy stimmel vele minden, figyelem a topicot, tudom hogy így használva másnak is kábé ennyit megy, volt előtte HB4 az se tudott az én használtai szokásaimmal többet, családban is van még 2, és kábé 5-6 munkatársamnak is van, ők is hetente töltik.
    Lehet hogy a truesleep meg a csuklómozdulatra bekapcsoló kijelző miatt eszik ennyit, de én így szoktam meg, és ahogy írtam nekem hetente egy órányi töltés nem gáz.

    Nekem is volt MiBand4, megfelelő app-al a végletekig lehet rajta mindent szabályozni sokkal jobban mint a HB5-nél (bármilyen saját számlap használható, custom rezgésminták app-hoz rendelve, karperecen elolvasott értesítést/üzenetet olvasottnak jelzi a telefonon stb...), de nem használtam ki, és amiben nekem számított abban jobb a HB5, ráadásul formára is jobban bejön.
    Mondjuk ezek a fw szarakodások egyre jobban zavarnak, fél év hibátlan működés után most megint nem akar visszatalálni a telefonra leszakadás után, SpO mérés se akar működni úgy ahogy eddig, de nagyon bízom benne hogy rendberakják.

    ''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Új hozzászólás Aktív témák