Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Nálam eddig minden frissítés felment probléma nélkül.
    A görgetésnél anno mondtam én is, hogy nem tökéletes, de azért kifejezetten rossznak sem mondtam volna. Szerintem javult a frissítések után.

    Ami bug lehetett:
    - több hét használat után egyik délben, amikor elővettem nem érzékelt semmit a touch és az előlapi érintő gomdok. A bekapcsoló gomb nagyon hosszan nyomásával újraindítottam és jó lett. Talán valami driver vagy valami megborult a rendszer alatt.

    - nemrég volt kiesés az itthoni internetkapcsolatban és egy érdekességet hozott ki a telefonból: úgy tűnik, ha olyan wifire kapcsolódunk, amin nincs internet, akkor folyamatosan újra kapcsolódik. Ha van internet, akkor nem csinál ilyet (rendes titkosításos wifivel).

    - Amit régebben emlegettem, hogy a jogosultságkezeléshez az MTK sdk megoldása fenn van, de az nem kellene 6-os androidra, mert csak összezavarja a dolgokat. De ezt a legtöbb felhasználó nem is ismeri, nem is állítgatja. Nekem is csak fejlesztőként okozhatna vicces szituációkat, amikor kipróbálnám a saját alkalmazásom jogosultság kérő megoldását :)

    Összességében eddig ez a legjobb telefonom. Igaz nem a csúcsról szoktam választani, hanem a jobb ár-érték arányú mezőből. (Nokia N900 - ami a maga módján zseniális volt, Nokia N9, ZTE V967s, Jiayu f1, Xperia Neo, meg pár más androidos stick és tablet alapján)
    Nem bántam meg, hogy ezt vásároltam.

    Az értesítő led kezdetben kicsit hiányzott, de már megszoktam.

Új hozzászólás Aktív témák