Hozzászólok Aktív témák

 • Peter13

  senior tag

  válasz Cifu #23 üzenetére

  Először is beismerem hogy fantáziátlan vagyok: nem gondoltam az agitator ilyetén használatára, de teljesen igazad van, ez így még akár izgalmas/érdekes is lehet...(megint bizonyítást nyert hogy a felhasználás módja mennyire fontos) :D :R

  Az eldobhatóság elterjedése engem is aggaszt, hidd el...már évek óta törekszem rá hogy legalább én kevesebb szemét megvételével/eldobásával hozzájáruljak egy kicsit a nagy közöshöz. Van hogy sikerül, van amikor nem (de ettől még enm adom fel :) )

  A határ meghúzása: eben is igazad van, ez kemény dió. A 250 LE-nél nagyon autó is nyilván túlzás (bár azt azért valószínűsítem, hogy arányaiban jóval kevesebb az ilyen auto a járművek között, mint az okoskütyü a szórakoztató elektronikai eszközök között). Viszont valahol mégiscsak kialakul egy határ, összetett módon erkölcsi-tapasztalati-analizáló-oktató-ovó és még ki tudja milyen aspektusokat figyelembe véve, én úgy gondolom erre próbált (többek között) a cikk rávilágítani. Lehet egzaktul definiálni? Valószínűleg nem. Attól még létezik? Szerintem igen.

  ((szándékosan) abszurd példa: embert ölni lehet jogosan és jogtalanul is, ott hol a határ? Eszetlen vastag könyvek között lehet elveszni, de valahol mégiscsak kialakult egy társadalmilag többé-kevésbé elfogadott határvonal...nehéz meghúzni a vonalat, és valószínűleg mindig kicsit igazgatni kell rajta mert sosem lesz tökéletes a fedése, de attól még úgy gondolom hogy szükséges)

  "No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

Hozzászólok Aktív témák