Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Cifu

  nagyúr

  Az alaptétel, miszerint túl sok e-szemetet termelünk, helyén van.

  Csakhogy én egy picit rossz oldalról látom a tehén rugdosását. Mert ahogy már lent is felvetették, nem a távirányítható kutyatál az, ami jelentősen növeli az e-szemét mennyiségét, hanem az, hogy általánossá vált, hogy például évente lecserélik az emberek a telefonjaikat, holott erre nem lenne szükség.

  Ugyanez igaz szinte minden más téren. Évente cseréld le a számítógéped videókártyáját, sőt, most már az eddig "stabil monolitként" álló konzolok életciklusa is felgyorsul, tehát azt is lehet lecserélni. Ott vannak a smart-watch-ok, amelyek nagy divatcikkek lettek egy időben, aztán most már egyre kevesebb emberen látom.

  Ott vannak az olcsó drónok, amelyekre szinte rá van írva, hogy maximum pár órás élettartamra tervezték őket (nem cserélhető rotorok, sőt, olykor szét sem szerelhető ház). Lehet sorolni napestig. Ezeket inkább kellene kiemelni, mivel sokkal, de sokkal nagyobb kárt okoznak, mint a cikkben említett példák...

  Szerintem.

  Mellékzönge: A távirányítható szex-játékeszközök terén ennyire fantáziátlanok lennétek? Vannak olyanok, akiket külön izgat a lebukás veszélye, felveszik a játékszert a ruha alá, aztán elmennek mondjuk vacsorázni egyet, miközben mindkettejüknek élvezetet okoz a szexuális játék (a csajnak, hogy ne le ne bukjon, miközben mégis élvezi, a pasinak pedig az, hogy szemtől-szembe látja közben a párját). Arról ne álljunk neki vitatkozni, hogy ez fúj, micsoda deviancia, mert ugyebár valakinek már az is az, ha nem misszionárius pózban szerelmeskednek... :DDD

  @Peter13 / #24: Már bocsánat, de mi az, aminél meg kell húzni a határt? Miért kell ilyen téren meghúzni egy határt? Ha meghúzzuk a határt, akkor máshol miért nem? Például miért engedünk a közutakra mondjuk 250 LE-nél nagyobb teljesítményű személygépjárműveket? Az nem értelmetlen pazarlás?

  [ Szerkesztve ]

  Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés