Új hozzászólás Aktív témák
-
ernyo15
csendes tag
Örülök hogy létrehoztad ezt a topikot, én is vettem egy Philips Airfryert. Nagyon jól néz ki a hús a képen. Leírnád azt is hogy hány fokon sütötted?
Én tegnapelőtt próbáltam fasírtot sütni benne, na ennél jelentkezett a nagy fehér füst amit sok helyen írnak külföldi hozzászólásokban. 0,5 kg húsból csináltam 12 db diónyi golyót azt 160 °C -on 15 percig (ez az idő kevés volt neki) plusz a maradék húsból 9 db normál kissé ellapított fasírtot amiket 180°C -on kb. 18 percig (ennek fasírtabb íze volt). A fasírtokat is meg szoktam hempergetni zsemlemorzsában, az első körös golyókat befújtam olajjal is a nagyokat már nem, nem is hiányzott mert ahogy írtam annyi zsír kisült belőlük hogy egy idő után jött a készülékből a nagy fehér füst az alján égő zsírtól, ekkor öntöttem az aljába vizet hogy a zsír abba csepegjen, a továbbiakban nem is füstölt csak akkor amikor a víz elpárolgott és ismét csak zsír volt az alján.
Akinek van jó módszere a füstölés ellen a vízen (ezzel a módszerrel valószínűleg párolódik a hús) és a zsír kiöntögetésén (ez kissé macerás sütés közben) túl legyen szíves ossza meg.
Panírozott csirkemellet próbáltam még benne, 1/2 mellet kb. 3 darabra vágtam, szokásosan bepaníroztam, megkentem olajjal és 180°C-on kb. kétszer 9 percig sütöttem. Ez jó lett, a panír volt szárazabb mintha olajban sütöttem volna de legközelebb jobban bekenem.
Kipróbáltam a hozzáadott receptfüzetből a muffint az nem lett jó eléggé nedves maradt a közepe (a külseje jó volt) a megadott elkészítési paraméterekkel, bár lehet azért mert több tésztát tettem a formákba és több muffint sütöttem egyszerre a készülékben mint ami írva volt.
-
ernyo15
csendes tag
"Most a weboldalon épp azt nézem, hogy kiegészítő eszközök csak az XXL-hez lennének?"
Igen sajnos a webshopban én is úgy látom.
Ezeket nézegettem de még nem rendeltem semmit, most még elég így kitapasztalni a készüléket.Tartozék:[link]
Tartozék:[link]
Tartozék:[link]
Tartozék:[link]
Tisztítás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ernyo15
csendes tag
Megkerestem ezt a receptet, jól néz ki a Te képeden is. A cukkini "ress" de mégis "sült" a megadott idővel és hőfokon? Én is tervezem elkészíteni amint veszek cukkinit. Ma kipróbáltam a mazsolás muffint az appból mert idegesített a mellékelt receptfüzetben lévővel ért rossz tapasztalat. Ez nagyon jó lett ahhoz képest hogy vaj hiányában Rama margarinnal csináltam.
-
ernyo15
csendes tag
Az app-ban valóban nincs a mi készülékünk. Először megpróbáltam valami hasonlót kiválasztani de utána töröltem a szűrést, mégiscsak jobb több receptből mazsolázni.(Angolul nagyon keveset tudok sajnos, így bevetem a Google fordítót is.) Ma kipróbáltam a fűszeres csirkecombot (amit 20 percig kell sütni, talán van többféle is). Jó lett, bár mivel hajlamos vagyok a túlsütésekre 5 percet még rátettem de így sem száradt ki egyáltalán, nagyon szaftos puha lett, de a bőre ropogóssá tétele miatt legközelebb 150°C fok helyett 180°C-on fogom tovább sütni a ráadás 5 percet. A recept nem írta a hús elő sózását csak a pácba írt egy keveset de, következő alkalommal szokás szerint azért meg fogom külön sózni.
-
ernyo15
csendes tag
Fűszeres csirkecomb
(A Philips applikációból, a leírás zanzásítva de a lényeg benne van, ha nagyon félre fordítottam valamit javítsátok ki.)
4 db csirkecomb (kettévágva, a kép alapján), nálam 8 db alsó combból készült
2 teáskanál barna cukor
1 teáskanál chili „por”
Frissen őrölt bors
1 gerezd zúzott fokhagyma
½ evőkanál mustár
1 evőkanál olíva olaj
sóKeverjük össze a „száraz” hozzávalókat , majd ezt az elegyet az olajjal. Dörzsöljük be a csirkecombokat ezzel a páccal és hagyjuk 20 percig pácolódni.
Melegítsük elő a sütőt 200°C-on 3 percig.
Süssük a csirkecombokat 200°C-on 10 percig majd forgassuk meg őket és süssük 150°C-on 10 percig.
Az első 10 perc vége felé jött egy kis „fehér füst” a lecsepegett pác és zsír miatt így fordításkor ezt kitöröltem a tál aljáról.)
Rossz szokásom szerint „biztos ami biztos” tovább sütöttem 5 percig 150°C-on de így is szaftos puha lett. A bőre nem volt ropogós így legközelebb a ráadás sütést 180°C-on fogom csinálni. -
ernyo15
csendes tag
Mára lett itthon cukkini, elkészítettem én is az eredeti leírás szerint, a páromnak és nekem bejött így hogy a cukkini puha szaftos lett a tetején ropogós sajttal.
Beírom ide a receptjét hátha más is meg akarja csinálni. Újból készítettem rántott csirkemellet (most a cukkinihez, finom volt együtt), 40 dkg csirkemellet kb. 12 darabra vágtam, paníroztam, bekentem olajjal most jobban mint először, így tuti rántott hús lett, 180°C -on kétszer 8 percig sütöttem.Csőben sült cukkini
2 db cukkini
4 evőkanál reszelt sajt
2 evőkanál zsemlemorzsa
frissen őrölt bors
1 evőkanál petrezselyem
1 evőkanál olaj
Vágjuk ketté hosszában majd keresztben a cukkiniket, így lesz 8 db cukkinink (mivel zsenge és nem túl vastag volt a cukkini csak hosszában vágtam ketté, hosszra is pont bele fért a sütőkosárba lásd úgy mint (#57) Dozbik ). Keverjük össze a többi hozzávalót, a „mixet” osszuk el a cukkinik tetején.
Melegítsük elő a sütőt 180 °C-on 3 percig, majd süssük a cukkiniket 180°C-on 15 percig.
A cukkini puha szaftos lett a tetején a ropogós sajttal.Beteszek egy képet is nem egy gasztro fotó mert majdnem elfogyott minden mire eszembe jutott hogy lefotózzam.
-
ernyo15
csendes tag
Na, hogy ne legyen ilyen nagy csend, igaz nem mostani sütések, közzéteszem. A rántott csirkemellről egy párszor már írtam (ez az utolsó eset) panírozást és olajjal kenést követően 180°C-on kb. 2*8-9 percig szoktam sütni , mos jön az illusztráció. Ez 50-60 dkg mell volt.
Próbáltam kicsinyíteni a képeken de úgy látszik nem eléggé sikerült, remélem nem baj.A következő a Philips applikációjából a mazsolás muffin, nagyon finom.
-
-
ernyo15
csendes tag
válasz elder troll #111 üzenetére
-
ernyo15
csendes tag
Szia!
Üdv a klubban.
Igen, ilyen ez a topic hol felpörög hol hosszú csönd van. Mivel újdonságokat nem csináltam mostanában nem írtam semmit (bár most jut eszembe van egy fasírtos kép a telefonomon csak még nem töltöttem le róla). A Philips applikációjában van sok jónak tűnő recept, amiket már próbáltunk is fent van a topicban. Egy ideje erdey_a gyümölcsös sütijét szeretném kipróbálni de még nem jutottam a megvalósításig.
Mostanában vettem néhány kiegészítő sütőformát ami elfér a készülék kosarában és nem gyári tartozék ha lefotózom őket szándékomban áll feltölteni ide. -
ernyo15
csendes tag
Szia.
Leírnád a képen látható faék egyszerűségű piskóta receptjét (a hozzávalók mennyisége miatt) és a sütési hőfokot és időt illetve a muffinét is, csak jobb olyan ételeket készíteni kísérletezés helyett ami másnál már tuti hogy bevált.
A virslit és a krumplit külön készítettétek? Mióta írtad csináltam én is, amikor a krumpli egy ideje már sült rátettem a baconbe csavart virsliket és együtt sültek tovább de így a krumpli kicsit "elázott" nem lett ropogós.
Köszi. -
ernyo15
csendes tag
Ma megsütöttem végre, vettem meggyet. Először 170°C -on 15 percre állítottam az Airfryer XL-t, ahogy ez letelt kinézetre késznek látszott, tüpróbával tészta nem volt rajta de nedvesség igen így még kétszer 5 percig sütöttem 160°C-on bár lehet nem kellett volna mert lehet hogy csak a leszivárgott meggylé viccelt meg. Bár sötét a színe de nem égett, finom , köszönöm a receptet.
-
ernyo15
csendes tag
Amiket vettem hozzá (csináltam egy papír "szabásmintát a kosár alaprajzáról és ahhoz mértem a boltban őket kivéve a 18 cm-est azt tudtam hogy tuti belefér) a következők:
Kerek Luminarc tál 18 cm-es 250°C-ig hőálló (1990 Ft volt az Auchanban)
Ovális Luminarc tál 22*16 cm (1790 Ft Kínaiból)
Gyümölcstorta forma 20 cm (1090 Ft Kínaiból)
Rács 20 cm (290 Ft Kínaiból)
Zenker kapcsos tortaforma 20 cm (teljes ár 2699 Ft Interspar, de volt hozzá 20%-os kuponom)
Összesen 7319 Ft volt.
A Luminarc-okat rakott csőben sült ételekhez gondoltam használni.
Szeretnék még egy Öntöttvas vagy zománcozott edényt ami minél nagyobb alapterületre és belefér steak sütéshez (bár lehet sose fogok benne azt sütni). -
ernyo15
csendes tag
válasz ubyegon2 #142 üzenetére
Úgy látom a 20 cm átmérőjű edények férnek el benne ha a tetejük nem szélesedik ki. Mint írtam papír kliséhez mértem őket a boltban. Inkább az a kérdés hogy forrón hogy veszi ki őket az ember a kosárból. A tortaformát mivel magasan van a pereme könnyű volt kivenni két edényfogó "ronggyal".
A Luminarc-ok nem tudom hogy fognak viselkedni használat közben, nem túl vastagok-e, alulról is jól fog-e sülni bennük az étel.
Az ovális így fér el (a kerek mivel 18 cm-es simán):Pénteken megcsináltam solti nyomán a saslikot, ilyen "nyársakat" használtam:
A kosár középrészébe pont jó a méret, ahol keskenyebb le kell törni a végükből. Használat előtt a biztonság kedvéért beáztattam vízbe őket. A 290 Ft-os rácsot grill rácsnak szántam de elfelejtettem használni így simán a kosárban sütöttem. Mivel úgy gondoltam túl nagyra vágtam a pulykamell kockákat + 4 perccel tovább sütöttem Így a hús széle kiszáradt kicsit) elég lett volna a solti által írt 12 perc 200°C. -
ernyo15
csendes tag
Na, hogy ne legyen ekkora csend visszakerestem régebben a BB vagy a Spórolós topikba belinkelt videót:
[link]
A steak sütési vágyam innen származik bár ahogy már írtam lehet sose fogok.
Minden esetre beszereztem egy ilyet [link] a füleit le kell majd vágni hogy beférjen a sütőbe de anyag van benne, jó nehéz.
Mostanában semmit sem sütöttem, a Tisza-tónál próbáltam a hal fogást (azért sikerült egy párat horogra csalni). Most Lidls csirke nyárs sül, jól néz ki. -
ernyo15
csendes tag
Ma megtörtént a reggeli szuflé kipróbálása. Íme a 7 és 6 perces változatról készült képek, nekünk párommal a 6 perces jött be (volt egy kis folyós része is mint a lágytojás) de legközelebb kipróbáljuk az 5 percen is (a 8 perc nekünk sok volt). Az eredeti receptnél 4 db kisebb formában van a szuflé, nekem 9 cm-esek így kettőben sült a receptben szereplő adag.
-
ernyo15
csendes tag
Sziasztok!
Elég régen jelentkeztem de követtem a fórumot (örülök amikor van "mozgás"). Most tudok újdonságot írni, kipróbáltam két köretnek való burgonyás receptet, a gratin szerintem önállóan is fogyasztható bár a másik is úgy mint ahogy a héjában sült krumplit szokás. A gratinnal most kipróbáltam az ovális Luminarc edényt, jól vizsgázott.
A receptek:
Burgonya au gratin
Hozzávalók
400 g enyhén keményítőtartalmú burgonya, hámozott
50 ml tej
50 ml tejszín
Frissen őrölt bors
Szerecsendió
40 g Gruyère vagy félérett sajt reszelve
Melegítse fel az AirFryer készüléket 200 ° C-ra. Szeletelje a burgonyát ostya vékonyra.
Egy tálban keverje össze a tejet és a tejszínt és ízlés szerint ízesítse sóval, borssal és szerecsendióval. Kenje be a burgonyaszeleteket a tejkeverékkel (én egy tálban összekevertem).
Tegyük a burgonyaszeleteket a quiche serpenyőbe („szétterítjük” mint egy rakott burgonyához), és öntsük a maradék krémkeveréket a tálból a burgonya tetejére. A sajtot egyenletesen ossza el a burgonyán.
Helyezze a quiche serpenyőt a sütő kosárba, és csúsztassa a kosarat az AirFryer készülékbe. Állítsa az időzítőt 15 percre, és süsse meg a gratint, amíg szépen meg nem pirul és kész. (Ekkor már szép pirult volt, fogpiszkálóval beleszúrtam, úgy éreztem még kissé „ress” a krumpli így még 5 percre visszatettem sülni. Lehet legközelebb a sajtot kicsit később teszem rá nem az elején.)
Hasselback burgonya
Hozzávalók
4 közepes méretű burgonya
Olivaolaj
Só, bors
Hámozza meg a burgonyákat és vágjon le egy kis szeletet az aljukról, hogy laposan feküdjenek (én nem vágtam le mert elég laposak voltak ). Készítsen kis bemetszéseket a burgonyában, de ne egészen az aljáig. Tegyen egy kis olajat a bemetszések közé, és szórja meg a burgonyát sóval és borssal.
Süsse a burgonyát az Airfryerben 20 percig 190 fokon majd további 5 percig 200 fokon.
Ezt lehet még úgy „fokozni” hogy a bevágásokba sonkát és sajtot teszünk.A #229 hsz-ben látható szuflé receptje:
Reggeli szuflé
Hozzávalók
2 tojás
2 evőkanál (könnyű) tejszín
Piros chili paprika
Petrezselyem
Ízlés szerint só
Finoman vágja fel a petrezselymet és a chilit. Tegye a tojásokat egy tálba és keverje hozzá a tejszínt, a petrezselymet és a chilit.
Félig töltse fel az edényeket (kis szuflé formák) a tojás keverékével. Süssük a szuflékat 200 fokon 8 percig. Ha soufflés baveux-ot (puha) kíván tálalni, akkor 5 perc főzés is elegendő. -
ernyo15
csendes tag
Hasábburgonya vágónak tudom ajánlani ezt a Fackelmann-t [link] , nem foglal sok helyet kb. mint egy nagy bögre és "működik", tartóssággal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni mert még csak néhányszor használtam. Én az InterSpar-ban vettem valamikor (amikor van sparos kupon lejjebb lehet vinni az árát). A Praktiker oldalán jobb kép van róla [link] .
Más. Philips AirFryer XXL tulajdonosoknak ajánlom a következő oldalt, véletlenül találtam rá amikor kupont kerestem a Neten, kiegészítőket (és magát a készüléket is amikor elérhetők) lehet venni 35% kedvezménnyel. [link]
-
ernyo15
csendes tag
Szia. Én "sajnos" még csak "szuvidált" oldalast sütöttem benne, annak elég volt 10 perc 180-200 °C -on. A párom rákattant a sous vide alkalmazására, egy aldis sous vide rúddal 14-16 óra hosszáig 76 °C-on szuvidálta az oldalast.
Most a neten keresve találtam ezt a receptet, ha még lesz időd pácolásra hátha jó kiindulásnak:
Mézben pácolt BBQ sertés
Hozzávalók:
600 g sertés oldalas
1 üveg BBQ szósz
3 evőkanál méz
1 evőkanál barnacukor
fél evőkanál szódabikarbóna
1 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál vörösbor
2 evőkanál szezámolaj
só, bors
Elkészítés: A sertés szeleteket sózzuk, borsozzuk. Egy kis tálban keverjük össze a mézet, a barnacukrot, a szódabikarbónát, a szójaszószt, a vörösbort és a szezámolajat. Pácoljuk be a sertés szeleteket és hagyjuk a hűtőben 8 órára. Melegítsük elő az olajnélküli fritőzt 200 °C-ra. Helyezzük a sertés szeleteket a sütőkosarába és állítsuk az időzítőt 10-12 percre. Vegyük ki a hússzeleteket és kenjük be barbecue szósszal majd kapcsoljuk a termosztátot 160 fokra. Süssük további 10 percig, amíg vöröses ropogós kérget kapunk.Ez egy külföldi recept (Google fordító a barátom):
[link] A hőfok 350°F= 176.6667°C kb. 35 perc. -
ernyo15
csendes tag
válasz ubyegon2 #294 üzenetére
A 10-50 órás előkészítést igénylő étkek esetén már annyira nem emelkedik ki ezen eszköz előnye, főleg nem az időspórolás és egyszerűség nem áll fenn.
Hogy úgy mondjam engem sem hozott tűzbe az órákig tartó (azért van amit elég sokkal kevesebb ideig) előfőzés módszere, mi sem használjuk mindenhez de nincs vele sok pepecselés. Az alapanyagokat egyébként is elő kell készíteni a normál sütés főzéshez, ennél plusz levákumozod egy tasakban fűszerezve pácolva majd vizet öntesz egy edénybe beállítod a sous vide rúdon a hőmérsékletet és időt és magára hagyod hogy végezze a dolgát. Amikor elkészült lehűtöd a tasakokat és vagy hűtőbe vagy fagyasztóba teszed (sokkal tovább tárolható mint a nyers hús) vagy sütsz rá kérget serpenyőben vagy sütőben húsok esetében. Így volt elég a 10 perc az oldalasnak (csak pirítani kellett) az AirFryerben a normál sütős minimum 60-90 perccel szemben. Zöldségeket is lehet szuvidálni, utána csak egy kis vajon "megkapatni". Mivel külön tasakokban van az élelmiszer ami hasonló hőmérsékletet és időt kíván többfélét is csinálhatsz egyszerre nem veszik át egymás aromáját, lesz több különböző előkészített ételed aminek elég pár perc amikor fogyasztani akarod. Nyilván amit egyébként sem kell órákig sütni nem érdemes szuvidálni.
Szóval a szuvidálás mondhatni előkészítése az ételnek mint mikor bolti elősütött krumplit használunk a fagyasztóból kivéve, mivel elő van sütve nyilván néhány perc alatt elkészül.
Bocs hogy ilyen hosszú lére engedtem.
#295 DamianB
Megírhatnád milyen lett az oldalas és hogy miért kellett olyan sokáig sütni, nem puhult meg hamarabb? Remélem azért megérte és nagyon finom csontról omlós lett. -
ernyo15
csendes tag
Philips XXL tulajdonosokhoz lenne egy kérésem, lemérné nekem valaki hogy ennek a kiegészítőnek mekkora a (belső) mérete [link] , az oldalon 220 x 208 x 73 mm-nek írják de nekem egyforma oldalúnak tűnik. Nem tudom érdemes lenne-e megvennem mert van egy 21-cm-es kerek Luminarcom ami elfér a sütőben és működik is. Nyúl lapocka sütésével próbáltam ki, mivel az hosszúkás alakú jobb lett volna hozzá egy szögletes edény.
Aki szereti a nyulat a készítése:
- az edény aljára hagymakarikákat teríteni
- a nyúl lapockákat sózni és megszórni fehér borssal és szerecsendióval, majd rátenni a hagyma karikákra
- a nyúl tetejére fokhagyma lapokat teríteni
- leönteni sózott 1-2 kanál olajjal elkevert tejföllel
Az eredeti recept sütőben készítős fólia alatt közepesen forró sütőben 45-50 perc plusz pirítás. Az Airfryerben 180°C-on 30 percig sütöttem lefedés nélkül 1/2 kilót, a húsa puha lett de a "forgóknál" elkelt volna kicsit több sütési idő, a hagyma jól megpárolódott alatta lehetett tunkolni. Kép nem készült mert már nagyon kiéheztünk rá. -
ernyo15
csendes tag
Valószínűleg a tojás hiánya okozza. Ismerősöknél sütöttünk kürtőskalácsot faszenes grill felett nagyon jó lett, otthon szintén sütöttem nagyon szép volt a tészta állaga de sütéskor lefolyt a fa rúdról, kifelejtettem belőle a tojást.
Bár Google-val fordítottam és én még nem próbáltam ki de pergamen papírt, valószínűleg sütő papírt lehet használni, habár alacsonyabb hőfokon ahogy ebben receptben írják:
[link] . -
ernyo15
csendes tag
Még ezt is az usa.philips.com-on találtam, nincs szó arról hogy hőfok függő lenne, a sütés-főzés eredményét befolyásolja a sütő papír használata valamint nem szabad "nehezék" nélkül beletenni:
Használhatok sütőpapírt / alufóliát a Philips Airfryer készülékemben?
Nem, sütőpapír és alufólia használata a Philips Airfryer készülékben a következő okok miatt nem ajánlott:
-Ha letakarja a kosár alját, akkor csökken az Airfryer belsejében a légáramlás. Ennek eredményeként csökken a Philips Airfryer főzési teljesítménye.
-Ha sütőpapírt vagy alufóliát tesz a serpenyő aljába, ahol a zsír és a szennyeződés összegyűlik, a légáramlás megszakad, és nem fog jó főzési eredményt elérni.
-Ha sütőpapírt vagy alufóliát tesz a Philips Airfryer készülékbe anélkül, hogy ételt tenne rá, a sütőpapírt vagy az alufóliát beszívhatja a fűtőberendezésbe, és égni kezdhet. -
ernyo15
csendes tag
Az lehet a lényeg amit erdey_a szokott emlegetni, ha a fő edény (sütőedény) és a sütőkosár között elég nagy rés van oldalt körben is, jobban lejut a hő az étel alá is. Úgy látni a Te készülékednél is van rés a két edény fala között és a sütőkosár felső része perforált.
Így próba szerencse, valószínűleg működni fog a sütőpapíros módszer. -
ernyo15
csendes tag
Jónak tűnik az a Tefal is, kipróbálnám, talán tényleg egyszerűbb a tisztítása. A BB topicban megkérdezheted akinek Tefal van hogy valóban elegendő-e a tartozékait és a fedőt elmosni vagy az is tud egyéb módon is koszolódni (lásd itteni fűtőszál és ventillátor téma). Nem tudom az alábbi oldalakon túl vagy-e már, hátha segítenek a döntésben, a tesztes cikkben az elvárások alapján is adnak ajánlást :
[link]
[link]
[link] -
ernyo15
csendes tag
Már régebben hozzá akartam szólni én is a tisztítás témához, egy régi hozzászólásomban már linkeltem egy videót de azóta ahányszor téma volt be akartam linkelni a következőt is:
[link]. A Snack kiegészítőt a fedő miatt vettem meg, amikor túl zsírosat vagy páctól tocsogó dolgot sütök belátásom szerint egy darabig takarom a fedővel hogy kevesebb fröccsenő anyag érje a felső részt, egyébként szivaccsal és mikroszálas kendővel tisztítom a fűtőszál környékét.
Azonban ma nem is erről akartam írni hanem egy kis kedvcsinálót hoztam, megsütöttem az 574-es hozzászólásban linkelt oldalról a kenyérlángost (már kétszer), nagyon finom.
Nem volt itthon 00-ás pizzaliszt így csak finomliszttel készült meg császárszalonna helyett baconnal de csak ismételgetni tudom hogy nagyon finom. A videóban használt sütőedény mellett amikor másodszor készítettem kis 20 cm-es tortaformát is használtam a sütéshez, így amíg egy sült elő tudtam készíteni a következőt. -
ernyo15
csendes tag
Bocsánat hogy csak most írok, pár napra "levonultam a térképről".
Ebben a tartozékban [link] de mint írtam is egy kis kapcsos tortaformában is csinálom mert így ameddig az egyik sül elő tudom készíteni a következő adagot.
Most már elkészítettem pizzaliszttel is azzal "kiadósabb" a tészta, plusz teszek egy kanál olívaolajat is a tésztába.Még egy két javaslat, én kézi robotgéppel a dagasztó szárakkal dagasztom be, nem nyújtom ki teljesen az edény méretére (nekem nyújtás közben össze-össze ugrik a tészta) kicsit kisebbre hagyom és az edényben húzom nyomkodom még szét.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- Gyúrósok ide!
- Megjelentek az első HMD okostelefonok, ezek a magyar áraik
- OpenWRT topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...