Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz beleszólok #2849 üzenetére

    a tiéd is egy vélemény - első hozzászólásnak pláne jó -, de a megalapozottsága már kérdéses, én nem is fogadom el, pedig a legtöbb neves gyártó routerével dolgozok elég sűrűn, legalább annyit tp-link darabot letelepítettem már, mint asus, linksys, netgear...stb, és a legtöbb helyen évek óta hibátlanul mennek a megfelelő tp-link eszközök is.
    megfelelőt írtam, mert nem mindegyik az, nem szabad például a régi és gyenge 300-as és 500-as széria alapján általánosítani, de ez minden gyártóra igaz, egyik sem olyan, hogy minden típusa hibátlan, ajánlott...
    arról nem is beszélve, hogy amihez kapcsolódóan írtál, ott is leírta a tag, hogy a szomszéd tp-link routerére felcsatlakozva az ő munkaállomása is okés, szóval nem a tp-link a hiba forrása.
    biztos nem zárkózik el tőle a problémát felvető, ha segíteni is akarsz neki, és nem csak a tp-link szidására vagy képes.
    aki egy kicsit is igényes, az nem általánosít gyártóra, hanem ismeri minden gyártó jó és ajánlott típusát, és amellett persze az elkerülendőket is, minden gyártó tekintetében!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák