- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
Mondjuk az szelfizőknek nem valami főnyeremény...
Nincs kivágva az előlapi kameránál, én rajtahagytam, mert nem használom (egyelőre) az elsőt.
Majd ha fönt lesz a Skype, akkor meg ilyen "ködösen" fognak látni.(#1144) cukrosleves: MATT tempered glass
Én szépen levágtam a kis fület róla a jobb szélén, és nem jön fel!
Igaz, az ipaky tok is körbeveszi, szóval valamennyire védve van.
Nekem is bejön a matt, meg szeretem, ahogy "surrog", amikor tapizom a kijelzőt[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
Mit "nyír ki" ez a kód beütése, ill. ha a kikapcsolásra nyom?
Félreértés elkerülése végett én nem akarom kikapcsolni , csak nem tudom ez miért okoz permanens változást.(#1557) margithid: hasonló, 23%-on áll jelenleg, 4n 15ó
34p39p, ebből 7ó 39p a képernyő-idő.
W-Fi folyamatosan bekapcsolva, telefonálás nem sok, szinte elenyésző, de volt.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
Most jutott eszembe, hogy van egy vacsi új "Mi Key" itthon.
Valaki használ ilyet közületek?
Ha igen, melyik app vált be a legjobban hozzá?4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz TomPack #1927 üzenetére
Na ez az, a magyarított 3.0.1-es nem igazán akarja az igazságot, de úgy sejtem erről a telefon tehet, vagy a 6-os Android.
Csak tippelgetek, mi okozza ezt?
Nemrég vettem ki a zacsiból, egyelőre én is csak ezt a "hol érzékel-hol nem" működést tapasztalom.
Pl. lezárás után semmit nem csinált, pont emiatt szeretném pedig használni.
Jó, nem egy életbevágóan fontos valami, de ha már van, szeretném kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest