-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz albandy #9284 üzenetére
Hopp tényleg, annak kéne ott szerepelni hogy 4G LTE: 800Mhz ugye? De nincs... Mindegy, én megvoltam eddig is nélküle, eztán is megleszek, netezni sem igazán netezek, csak wifin és otthon. Köszi hogy szóltál, legalább nem fogom keresni
Bocs a kései válaszért, most végeztem az egész topik átnyálazásával, a válaszod már kimaradt.Még talán 2 hét és megérkezik, nagyon kíváncsi leszek a MIUI-ra, még sosem volt xiaomi telóm, de már régóta szeretnék. Karkötőm és Piston 3 van régebbről.
Kigyűjtöttem a fontosabb hsz-ekből a beállításokat, okosságokat, stb., azért elég sokmindent be lehet állítani, testreszabni. Némelyek elég jól el vannak dugva.
Előtte egy Cubot S200-am volt, ehhez képest szög egyszerű volt. Azzal is voltak érdekes dolgok, működés közben elkezdett forrni a procija, a csengőhangomat (hívás) folyamatosan visszaállította gyárira, meg videó lejátszáskor folyamatosan változott a hallott hang erőssége. Ha levettem a hátlapot, akkor az akksi kicsit kimozdult, és kikapcsolt. A hátlappal viszont szilárdan tartotta. Fordításbeli gondok voltak vele rendesen, és azon alighanem KitKat volt. De együtt tudtam élni vele, és szerettem. Az S3 ahhoz képest limuzin lesz remélem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest