-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Igen, ez egy jó ötlet, csak kérdés kinek van erre kedve, energiája.....
Lefotózom az alkalmazásaimat és nemsokára feltöltötm (nem lesz kevés) Viszont korábbi hsz-ekben vannak képernyőmentéseim GSam-ről WLD-ről, abból valami kiokoskodható, aki jobban ért hozzá, mint én....
Már egyébként nyomon vagyok! Van pár dolog amin el tudok indulni.
Még az éjjel lesz tesztidőszak.
De nagyon köszönöm, hogy próbálsz segíteni és ha van kedved, várom, akár pm-ben is a programlistád.@spileraaa: Ez a hsz-t biztos nekem szántad? Mert én nem Neked írtam...Szóval nem a tiédre válaszoltam és nincs is összefüggésben a sajnálatos esededdel....Színekről beszéltünk...
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Igen.
Szóval, akinek jó az üzemideje (6-7 óra SOT és 2 nap+ a készülékideje) nagyon szépen kérjük, tudnának feltölteni telepített programlistát?
Ha annyira nem publikus, jöhet privátban is.Nagyon szépen köszönjük!!
Egyébként egy merítőt úgy néz ki kiiktattam: ami a BT+Miband 1s+Mifit+Tools volt. Így az éjjel a a 8-10%-os merülés helyett 1%-ot merült!!!! Öröm boldogság!! De kiváncsi vagyok a ma éjjelre is.
peestike hsz-e alapján és az Ő segítségével találtam rá erre a hibaforrásra.Aki használ Mibandet, neki nincs ilyen gondja? Mert mint látszik nem vagyok egyedül.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
zzz03
őstag
válasz retesz147 #10653 üzenetére
Nekem voltak ilyen akku es sot idoim. Elso lepesbe toroltem a faszbukot, swiftikey minden cuccat, ofiszos elotelepitett marhasagot. Amiket hasznaltam: Whatsapp, viber, traffihunter, here maps, idokep, flip (valuta valto), teamviewer, miband alkalmazas, gugli alkalmazasok es gyari miui alkalmazasok. Kb ezeket hasznaltam.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz trebrona #10656 üzenetére
Huh, tök jó hogy ennyien próbáltok segíteni!!! Köszönöm!
Ismét vegyesek a tapasztalatok.
Igen nekem is multi stable+root+xposed+a finomságok. A Te energiafogyasztásod álom számomra!!!Megosztom majd a listát, csak most nem tudom.
Viszont 2 dolog még van.
Az egyik....Párom sokat panaszkodik, hogy mióta ez a telóm van, nem veszem fel a hívásait. Igaz, sok a nemfogadott hívásom.
Erre ma teszteltem. A teló azt játsza, hogy kb a 4-5. hívási csengésnél(ami a hívónál szól a telóba) szólal meg az én telóm, addig se kép-se hang- se rezgés, de mivel olyan sokáig nem reagáll a hívásra, addigra épp bekapcsol az üzenetrögzítő. Persze miután a hívást az üzenetrögzítő veszi át, rögtön berezeg és jelzi, hogy van egy nemfogadott hívásom.
Na ez mitől lehet, tapasztalt e valaki ilyet?A másik.
Ma délutántól a média hangok (YT,Zene, stb) a beszéd hangszórón szólnak, nem pedig a teló hátsó hangszóróján? WTF?
Ha hívnak, az a hátsón szól/csörög, de minden más az első beszéd hangszórón szól.
Ilyet tapasztalt valaki?Xiaomi 13 eu dev...
-
feco99
csendes tag
Ahogy írtan korábban valami nem stimmel a wifivel..30 megás netem van és valamikor lekorlátozza 5 mega alá,olyankor borzalmasan lassú a letöltés, máskor meg jó,teljesen instabil, miközben laptopon vagy más telefonon teljesen jó.. Valaki HELP mert nagyon-nagyon zavar
-
retesz147
addikt
válasz Sutee89 #10660 üzenetére
Itt minden megtalálható. Dátumra és időpontra lebontva és van egy programlista is.
Igazából a 14-e és 15-e és 16-a dátumokat érdemes megnézni a reggeli és esti órát. A reggeli mutatja az éjszaka utánni állapotot, az esti meg pont a lefekvés előttit, azaz a napi használatot.
Van egy programlista is.Igen, sok programom van, de használom is őket. Samun is ennyi volt, flottul ment minden, kivéve, hogy azt nem rootoltam mivel céges.Meg, hogy 1GB rammal az megfeküdt, az 3S viszont nem!
De jelenleg, hogy nincs a BT bekapcsolva, elégedett vagyok már, mert van közel 3 óra SOT-om,pont 1 nap üzemidőm és az akksim 60%-on áll....Éjjel is 1%-ot merült. Igen nélkülöznöm kell a Mibandet, de az legyen a legkevesebb, csak lépésszámlálásra és telófeloldásra használtam (nyakamba lógott). Szóval nem akkora érvágás.
Ha ezt tudja a teló, ez nekem így már megfelel. A mai éjszaka lesz még a teszt.Köszönöm mindenkinek a segítségeket!
(#10658) trebrona: sejtettem.... de csak-csak próbálkozik az ember
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
fa4hu
őstag
válasz retesz147 #10657 üzenetére
Én is használok MiBand-et, igaz, nem állandó bluetooth-kapcsolat mellett, csak időnként szinkronizálom a telefonnal, és csak ritkán használom az értesítés funkcióját bekapcsolt bluetooth-szal. A MiFit viszont állandóan fut, azonban nem mutat ki arra az akkumulátor-használat statisztika jelentékeny százalékot.
-
retesz147
addikt
Igen, nem látszódik.
De a bluedroid viszont ébresztett rendesen.Mind1. Éjszaka meglátom. Ha marad az 1-2%os merülés, akkor BT-t és Mibandet elfelejtem.
@feco99:melyik rom? Root?
Mivel monitorozod a net gyorsaságát?
Újraindítás gondolom megvolt?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
LittleBoss67
aktív tag
Sziasztok
Root-olt S3 frissítette magát nemrég 8.2xxx valamire. A jogot nem kaptam vissza, mondván, hogy hiányzik az SU bináris.
SU újratelepít, semmi. TWRP-ből is telepít, semmi.
De úgy semmi, hogy elindítható fastbootban, elindítható a twrp, használható a multitool, a telefon bármely újraindításra válaszol, DE CSAK a MI feliratig jut. Már csináltam gyári adatok visszaállítást is TWRP-ben mert jobb híján csak itt fértem ehhez a funkcióhoz, ami hiba nélkül lement, ugye kéri a rendszer újraindítást ami ismét sikertelen.
A multitool szerint egyébként a bootloader nyitva (az MI Unlock 50%-nál azt írja, igaz pirossal, hogy a nyitást nem lehet végrehajtani, az szükségtelen. Vagy ilyesmi). Ezt csak azért írtam, hogy teljes legyen a kép.
Szóval elvileg a telefon szűz, de mégsem indul el.
Egyébként ha elindulna, mi a módja, hogy ismét rootolt legyen. Elfelejtettem december óta.[ Szerkesztve ]
-
-
retesz147
addikt
válasz feco99 #10666 üzenetére
Húha, ezt így elég nehéz lesz kideríteni szerintem.
Esetleg meg kéne figyelni, hogy mikor következik be a hibajelenség... (valamilyen program inditása/használata után, vagy ilyesmi). Újraindítás után meddig jó, mikor bolondul meg. Amikor még jó, egy több gigás fájlt elindítani letöltésre és figyelni mikor lassul be.
Miután belassul, utánna már nem is "gyorsul vissza"?
Esetleg más wifi hálózaton is előjön a hiba (havernál, ismerősnél)?
Nekem jobb ötletem nincs.
Esetleg googleba keresgélni angolul, hátha...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
LittleBoss67
aktív tag
Sziasztok
Root-olt S3 frissítette magát nemrég 8.2xxx valamire. A jogot nem kaptam vissza, mondván, hogy hiányzik az SU bináris.
SU újratelepít, semmi. TWRP-ből is telepít, semmi.
De úgy semmi, hogy elindítható fastbootban, elindítható a twrp, használható a multitool, a telefon bármely újraindításra válaszol, DE CSAK a MI feliratig jut. Már csináltam gyári adatok visszaállítást is TWRP-ben mert jobb híján csak itt fértem ehhez a funkcióhoz, ami hiba nélkül lement, ugye kéri a rendszer újraindítást ami ismét sikertelen.
A multitool szerint egyébként a bootloader nyitva (az MI Unlock 50%-nál azt írja, igaz pirossal, hogy a nyitást nem lehet végrehajtani, az szükségtelen. Vagy ilyesmi). Ezt csak azért írtam, hogy teljes legyen a kép.
Szóval elvileg a telefon szűz, de mégsem indul el.
Egyébként ha elindulna, mi a módja, hogy ismét rootolt legyen. Elfelejtettem december óta.(Ha mindig alám írnak senki sem olvassa) BOCS
-
dashed
senior tag
válasz LittleBoss67 #10669 üzenetére
minden komment után másold be újra és újra, remek ötlet, én is így fogok eljárni mostantól.
Amúgy meg passz majd valaki okosabb biztos leírja, ne legyél türelmetlen.
-
LittleBoss67
aktív tag
Valakííííííííííííííííí
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10674 üzenetére
Figyelj, ez nem chatszoba. Amint valakinek lesz ötlete, kapsz választ. Addig olvasgasd az összefoglalót!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gyugyo79
addikt
Nálam akkor csinált ilyet amikor régi SuperSu -t raktam rá. Igazából itt az első hozzászólásba volt linkelve egy amit használtam amikor vettem a telefont utána az egyik frissítésnél pont így jártam mint te ráadásul innen szedtem le megint és nem is gondoltam arra, hogy ez a baj míg itt valaki nem írta be , hogy neki miből melyik verzióval működik és szúrtam ki a SuperSu verziók közti eltérést.
Amúgy pont ettől lesz rootolt is. -
Sutee89
aktív tag
Szia! Töltsd le a legújabb global stable zip-et, tedd fel a telóra (TWRP-ben van fájlkezelő), csinálj TWRP-ben egy teljes wipe-ot (/system, /data, /cache /preload), majd újraindítás nélkül egyből tedd fel a zip-et.
Ha kell a root, akkor TWRP-ből tedd fel a SuperSU 2.79-et (nekem ezzel gond nélkül működik).
[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
Lejart az idom. Egyszerusitve. Nem tudom bekapcsolni. Csak MI logo, alul semmi android,
harom potty boot jelzo. -
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10678 üzenetére
TWRP-be el tudsz jutni(Nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő fel + hangerő le + bekapcsoló gombot, )? Ha igen, akkor mikor ott vagy, rádugod gépre, elvileg felismeri a telót, simán rámásolod a zip-et és mehet a telepítés....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz retesz147 #10680 üzenetére
köszönöm szépen, de nem lehetne bolondbiztosan?
Letöltöttem a c meghajtómra az akármilyen global-t. De a telefonon mi a jó francot kell nyomnom, hogy másolhassam, ha csak a a teló file structúrát látja?
Mindent nulláztam a telón de nem INDUL.
Mostmár bármilyen indítási metódussal elégedett lennék.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10683 üzenetére
Kikapcsolt állapotban, ha ezt megcsinálod: Nyomd le és tartsd lenyomva a: hangerő fel + hangerő le + bekapcsoló gombot egyszerre és tartsd lenyomva míg bejön a TWRP!!!
Bejön a TWRP??????[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10685 üzenetére
Öröm boldogság....
Akkor....összekötöd a telódat a PC-vel kábellel. Ekkor a PC felismeri a telót, megjelenik a sajátgépbe a teló. Igaz?
Ekkor a PC-n lévő C meghajtódra letöltött ROM-ot (global) rámásolod (Ctrl+c) a teló belső tárhelyére. Tehát innentől a telón is lesz egy zip, ami a ROM.
Ha befejeződött a másolás és telón TWRP-ből is látod a zip-et. Akkor jöhet a wipe.
Sutee89 leírása alapján:
csinálj TWRP-ben egy teljes wipe-ot (/system, /data, /cache /preload), majd újraindítás nélkül egyből tedd fel a zip-et (TWRP Instal menüpont).
Ha kell a root, akkor TWRP-ből tedd fel a SuperSU 2.79-et (nekem ezzel gond nélkül működik).
Újra fel kell másolnod a SU-t a telóra zip fájlként, ahogy előbb a ROM-ot és Instal menüpontból feltenni.
De először legyen rajta ROM és induljon a teló. Ha ez megvan jöhet a root.
Én se vagyok szaki, sőt, de ha enyire nem megy, lehet hanyagolni kéne a root-ot is.
Egyébként első hsz összefoglaló ,GYIK és miui.hu erőssen ajánlott olvasgatásra!Remélem mindent jól írtam így emlékezetből!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
tyan
senior tag
A Xiaomi Redmi 3S Prime telcsim kijelzőjének bal felső sarkában néhány napja egy kb 5 mm-es sárgulás tapasztalható. Igazából nem vészes a dolog. A pixelhiba miatt érdemes gariztatni, vagy hagyjam a fenébe? Eustockról rendeltem, tehát van rá magyarországi gari.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10692 üzenetére
Twrp-be ezt keresd meg: Disable Dm-verify twrp-ben esetleg...
Driverek telepítve vannak PC? Misuit vagy hogy hívják? Összefoglalóba benne van, mit kell pcre telepíteni driver ügybe[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
LittleBoss67
aktív tag
Ugyan az. MI a bejelentkezési képernyőn azt annyi.
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10695 üzenetére
TWRP-ben ráböktél a
Disable DM-Verify
gombra?------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz LittleBoss67 #10697 üzenetére
Akkor foglald össze, hol jársz, mit tettél fel most?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
retesz147
addikt
válasz LittleBoss67 #10699 üzenetére
Mennyit vártál a Mi feliratnál? Elég sokat kell. Mondjuk úgy 5-6 percet, ha jól emlékszem.
Le volt húzva gépről mialatt indítottad?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest