- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz ekrisztian #10311 üzenetére
én mostanában ébredtem arra hogy magától újraindult a telefon éjszaka (felébresztett a vibrálása), de ennek ellenére működött az ébresztője :\
-
IG55
senior tag
Az Inbox by gmail app is jó alternatíva a gmail kiváltására. Eddig teljesen jól jönnek az értesítések, és nekem jobban is tetszik, mint a gmail.
-
hacs66
tag
válasz oriolus123 #10344 üzenetére
Nem kell a fix.
Ilyen lett patch nélkül a videóhang a márciusi frissítés után (jó, itt a kép szar a szembefény miatt).
Szerintem ez kiváló minőség ahhoz képest, hogy ilyen volt korábban.
-
oriolus123
tag
válasz hacs66 #10355 üzenetére
Azóta nekem sem kell, csak az érdekelt volna hogy szűz telefonon is jó-e most már a hang (volt már olyan hogy valaki feltette a patch-et, aztán örült hogy jó lett a következő frissítéssel, közben meg csak az előző patch dolgozott még mindig). Engem mondjuk most már nem érint a dolog, csak kíváncsi voltam, másnak meg jól jöhet még az infó.
-
retesz147
addikt
válasz oriolus123 #10356 üzenetére
mint hallhattátok nekem nem javult meg, így kellett a patch...
valszeg azért, mert kimaradt az a frissítés, ami helyrerakta?
Xiaomi 13 eu dev...
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Rengeteg fotó és videó van már a telefonomon, amiket szeretnék valahogy átrakni a számítógépemre. Szinkronizálva vannak folyamatosan a Mi Cloud-al. Felraktam a Mi Pc suite programot, de nem működik. Olvastam itt a forumon, hogy állítólag nem támogatja a Redmi 3S Prime-ot, de javítsatok ki ha esetleg tévedek.
Van valami olyan szoftver számítógépre mint a MI PC Suite, amivel rendszerezni tudnám a dolgokat a telefonomon számítógéppel? Vagy ti ezt hogy oldjátok meg?
Próbáltam leszedegetni a Mi Cloud-ról a képeket videókat és törölni ami nem kell, de elég macerásnak és idő igényesnek tűnik.
Mit tanácsoltok, hogyan lenne célszerű? Van valami szoftver Pc-re amivel lehet kezelni a Redmi 3S Prime-on tárolt cuccokat?
[ Szerkesztve ]
-
nemethchek19
aktív tag
válasz nemethchek19 #10359 üzenetére
Azt kihagytam, hogy Micro SD kártya nincs a telefonomban, tehát minden a belső memórián tárolok.PC-n Win 10-el Total Commander fájlkezelővel, valahogy nem sikerült mindent elérnem. a telefon memóriájából "DCIM" mappából-ből kitöröltem mindent, mégis megmaradtak képek a telefonomon.
[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
Üdvözlök mindenkit!
Egy apró kérdésem lenne,amiről még nem olvastam a topic-ban. Az EU-s romok közül, legyen az a stable,vagy akár a legújabb 7.4.27 is nekem nem működik a home gombra a goole now. Azonnal lefagy a telefon,és csak akkor megy tovább,ha kilövöm ezt az appot. Egy pillanatra felvillan a google fehér karika és már meg is fagy.
Ez egyedi eset,vagy találkoztatok vele? esetleg nem is használjátok ezt az appot? Ezen okból nem tudom használni a xiaomi eu romokat. Ma próbáltam a legújabbat és az is ugyanígy járt.
Megköszönöm a válaszokat -
oriolus123
tag
válasz nemethchek19 #10359 üzenetére
Beépített fájl kezelő tud ftp szerverként működni. Úgyis van wifid, pikk-pakk pakolhatod a cuccaidat. Elindítod, ftp szerver indítás, és amíg ki nem nyomod, addig eléred a PC-ről ftp-vel. Akár bongeszoben is total commanderrel, akarhogy.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz nemethchek19 #10361 üzenetére
Mint oriolus123 írja, a legegyszerűbb a teló FTP szerverének használata.
Azt viszont én is tapasztaltam, hogy ha PC-ről törlöm a DCIM könyvtárából a file-okat, akkor nem mindig törli le mindet, ha többet jelölök ki egyszerre. Így inkább az FTP-s átmásolás után a telón szoktam letörölni a képeket.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Victoryus94 #10354 üzenetére
Szia!
Milyen ROM van a telefonododn? Én azzal szívok kb. 2 hete, hogy mobil adat hálózaton automatikusan nem szinkronizál a Gmail. Ahogy wifire csatlakozik, egyszerre beömlenek a levelek. A készüléken 7.4.25-ös developer rom van.
A feleségemnek ugyanilyen készüléke van, azon még csak a 7.4.13-ig jutottam el a frissítéssel. Az hibátlanul szinkronizál mobiladat kapcsolaton keresztül is.Mindenkitől kérdezném, hogy a 7.4.13-as romot honnan tudom letölteni? Az összefoglalóban lévő linken az régebbi verziók között nincs ilyen számú.
-
Victoryus94
őstag
7.4.13 van fent, de előtte sem volt ilyen gondom.
Folyamatosan elérhető kell legyek napközben viberen és exchange-en, így mobilnet mindig be van kapcsolva, wifi csak 30-40%-ban van átlagosan. Mindig mindent megkapok időben.
(kivéve a héten néhány órán át, amikor a telekom állítgatott valamit a mobilhálózaton, és csak a 2g működött).[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz oriolus123 #10363 üzenetére
"Beépített fájl kezelő tud ftp szerverként működni ..."
Elnézést a tudatlanságomért, de ennek a beépített fájlkezelőnek mi a neve és hol található?
Csak nem ez a "Fotók átvitele (PTP)?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
nagyúr
válasz Victoryus94 #10368 üzenetére
Hát ez az... Feleségem telefonján is 7.4.13 van, neki nincs gondja. Nekem 7.4.25 van, gmail csak wifin szinkronizál magától. Viberrel nincs gond
-
lócitrom
őstag
nincs mit. bár megjegyzem érdekes, hogy néha működik az anonim hozzáférés, néha meg az istenért sem csatlakozik rá.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
nagyúr
Akinek olyan gondja van, hogy mobil adathálózaton nem szinkronizál autoamtikusan a gmail, arra a következő megoldást találtam.
Beállítások - - > Fiókok - - > Szinkronizálás menüben a "csak wifin" - t ki kell kapcsolni.
Érdekes, hogy a 7.4.13-as romban nincs ilyen menüpont és ott a probléma sem jelentkezett, azonban a következő frissítéssel jöhetett az új menüpont és alapból be volt kapcsolva a "csak wifin" szinkronizálás. -
retesz147
addikt
válasz Attipapa #10362 üzenetére
Nem egyedi. Nálam is ezt csinálja 8.2.3.0 stabilon. Home-ra felbukkanik a fehér kör, eltűnik és lefagy. Egy vissza "nyil" nálam feloldja a lefagyást.
Ma toltam rajta 2-3 alkalmas GPS (waze) Pesten. 1x újra kellett indítanom a GPS-t mert teljesen összekeveredett. A irány is rossz volt, folyamat rosszul érzékelte a pozíciót, össze vissza tervezett, kb 3-4 mp-ként újratervezett. Kiléptem Wazeből, GPS kikapcs, majd újra bekapcs és jó volt.
Nem nagy gond, csak jelzem.Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
válasz oriolus123 #10376 üzenetére
Az lehet, hogy a gmail hibája. Nálam nem volt ilyen gond korábban, ezért nem értettem.
-
Sutee89
aktív tag
válasz oriolus123 #10376 üzenetére
Nem tudom volt-e már, de én múlt héten futottam bele ebbe a menüpontba: Biztonság app - Akkumulátor - Alkalmazás akkumulátor kímélő - Kiválasztani az appot (email, azonnali üzenetküldő stb.) és Nincs korlátozás. Újraindítás után nekem szépen szinkronizál azóta. Eu dev 7.4.6
szerk: plusz a beállítások - akkumulátor és teljesítmény menüben ki van kapcsolva az alkalmazások akkumulátor használatának kezelése.[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz oriolus123 #10380 üzenetére
a fenti fülön menj a rendszeralkalmazásokra, ne a telepítettek közt keresd a bizti appban, ha esetleg ezért nem találtad volna
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Samu telómban volt beépített adatforgalom mérő, itt sajnos sehol nem találom...
Van bevállt progi, ami jól méri a mobilnetes forgalmat, és nem árt, ha a perceket és sms-t is tudná mérni?
Callisticet próbáltam, nem az igazi.Köszi!
Eu stable 8.2.3
Xiaomi 13 eu dev...
-
Tybor66
tag
válasz retesz147 #10383 üzenetére
Hívás és SMS számlálására esetleg a Call Meter 3G megfelelő alkalmazás.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
mb702
tag
Sziasztok!
A nekem tetsző napi záróképernyő képeket le tudnám menteni?
Tárolja őket valahol a telefon?
Köszönöm előre is! -
Attipapa
aktív tag
válasz retesz147 #10377 üzenetére
Köszi,de az app ezzel még nem indul el,tehát ez eu verzio hiba. Mindegy,csak próbára raktam fel és ment vissza a 8.2.40 stabil. Ezzel semmi gond és minden híresztelés ellenére nekem nem melegszik,nem húzza el a töltési időt az akkunál,és eddigi legjobb az akkuidő.
Fastboottal raktam fel. -
Kátai
senior tag
Szeretnék frissíteni ,de már vagy a hatodik letöltés után sem akar frissülni(vissszafejt,újrainditás megvolt).Ezt a módszert próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
Még egy kérdés:"Leszeretném menteni a mostani romot de melyiket töltsem le ?Recoinnenvery vagy a fastboot romot?Nem tudom mi a különbség a kettő között.
-
lócitrom
őstag
teljesen gyári rendszerről van szó és azon jelezte a frissítést?
fastboot egyébként. főleg, ha ilyen elakadások vannak. előtte mindent érdemes lementeni. a recovery-s frissítéses megoldás azt hiszem nem takarít le mindent, ez a fő különbség.
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
lócitrom
őstag
-
gingerbalm
aktív tag
Megérkezett a Ugreen OTG-kábel aliról a telóhoz. (Már pénteken itt volt, csak ma tudtam vele foglalkozni.) Valami isteni, mindent visz.
-
retesz147
addikt
Van 2 alkalmazásom, amivel van egy kis gondom...
Korábbi telóknál ez működött, itt nem találom a megoldást.
Az egyik az 1weather a másik egy profilozó, Myprofiles.Az időjárásos az értesítősávon mutatta a hőfokot, a profilos pedig kis piktogramot, hogy épp melyik az aktív.
Itt most mindkettőnek csak a program piktogramja jelenik meg (nincs hőfok és aktuális profil pikto).
Van erre megoldás, hogy ezek megjelenjenek?
Köszi!Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest