-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
Mennyire kell komolyan venni a heti frissítéseket?
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
MODERÁTOR
-
BeLuke
csendes tag
Ezt most találtam, hátha valakit érdekel... (bocs ha már ismertétek)
https://youtu.be/vP4AapbHdAo
-
Victoryus94
őstag
A magyar nyelvet leszámítva mennyire van értelme átállni "stabil" ROM-ra?
Tényleg stabilabb? -
ggggg5
csendes tag
1-2 napja használom.
Negatívum: telefonáláskor gyakran rezonál valami a speakernél és bizony elég rondán. A hibát bármikor elő tudom idézni ha megdöntöm/megrázom. Már más is írt róla. Kamera? Infra? Speaker?
Pozitívum: akku. 2 nap 11 óra használat, 10 óra képernyőidő után még 40% a töltöttség.[ Szerkesztve ]
-
Biluxzsolt
aktív tag
Épp kérdezni akartam, de használtam a keresőt és dobott is választ a mikrofon panaszra.
Ez az álló videó szelfi kamerával dolog segít tényleg, vagy van valami más is ami fölött elsiklottam?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
zzz03
őstag
olyan mint anno az iphone 4 -nel (terero gond)...mer rosszul tartod azer rezonal viccet felreteve nalam is ez van. de kb mar 10bol 9szer ugy tartom h ne legyen ilyen. viszont en ugy vettem eszre h szinte csak amig kicseng a masik fel addig rezonal, ha mar beszelunk akkor szep tiszta a vonal es semmi hiba.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Üdv.
Képernyőképet nem tudok feltölteni mobilról.
Azt írja hogy nem kép.
Régebben simán ment ez a dolog.Ötlet?
ui: próbáltam úgy is hogy kipipaltam hogy konvertálja át,de akkor sem ment[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Heló! Ez alapján a leírás alapján, a gyári recoveryben a wipe all data, az kicsit is kockázatos, vagy szimplán gyárira visszaállít? Én szimplán kompletten gyárira akarom visszaállítani a telefont. [link] (tudom note 3 hoz való a link, de gondolom redmi 3s is ilyen)
-
szpali
addikt
válasz hevizms #4114 üzenetére
asztali webhely kérése vagy http://imgur.com/ és bemásolod a linket
¯\_(ツ)_/¯iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
razorka777
veterán
Üdv.
Lefrissítettem 6.11.10-es verzióra a telefont, de most nem rezzen ha feloldom az ujjlemyomat olvasóval.
Csak akkor rezzen ha rossz ujjal próbálkozok.
Gondoltam felteszem tisztán MIflashel, de akárhogy szeretném, akár parancssorból, vagy csak simán download módba tenni a telefont, újraindul a telefon.
Mi lehet a gond?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Gabor8634
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem ha a jegyzetekbe csinálunk egy elrejtést utána hol találom azt a jegyzetet? -
dashed
senior tag
válasz razorka777 #4121 üzenetére
Valtoztattak rajta, igy a "normalis".
-
V-I-D-A
aktív tag
Tudja valaki, hogy a gyári Zene lejátszó alkalmazást honnan tudom letölteni? Korábban kitöröltem, de most visszatenném!
-
jackbacsi87
senior tag
Akiknek 2nap üzemidő 10+ óra kijelzőidővel összejön: Írják már meg, milyen rom van fenn, játék/film/net használattal hozzák ezt össze? És van valami energiatakarékos mód ami be van kapcsolva?
-
Антей
tag
-
Антей
tag
válasz jackbacsi87 #4126 üzenetére
6.11.10, és semmi "extra" beállítás nincs, csak annyi, hogy én a szinkronizálást tiltom (manuálisan csinálom) Adatkapcsolat 2-3 óra, csak egy simet használok, fényerő automatán van. Napi 1-2 óra zene, vagy rádió, filmet nem nézek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
10+ ora kijelzö idövel tuti nem igen hasznaljak a telefont.
Nalam pl tegnap 2 nap jött ki 6ora kijelzö idövel: wifi, mobilnet, bt mindig bekapcsolva. BT vagy hangprojektorra vagy fülesre ratolva par ora zene lejatszassal soundcloudrol sztrimelve. Böngeszes eleg sok volt, emailezes, viber whatsapp alap persze volt cirka 1 ora telefonalas is. DE ha epp csak mobilnetem van az nagyon tudja szivni az akkut. Szoval igy vegyesbe sztem egesz jo ez a 6h kijelzö idö.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Meglepő, hogy még ma sincs eustockon készletinfo, mikor lesz elérhető a telefon :/
Csak úgy próbából rákerestem és a normálisabb shopok közül ezeken találtam legolcsóbban:
PC Planetnél van EU fekete/szürke elvileg (XMRM3SGR) 58 640.-
RBX.hu: Xiaomi Redmi 3S Prime 32GB Dual SIM - Fekete-szürke 59 730.-Vajon érdemes várni a black friday akciókat? Most az a 3-4k nem igazán számít ha csak annyit engednének belőle. Itt a topikban az eustock.eu-t látom ajánlani. A fenti két boltot amit találtam nem ismerem...
www.vakbelmutet.hu
-
Victoryus94
őstag
mindennel együtt a 3GB-s 4G-s verzió nem nagyon lesz 50k alatt.
Eustockon 53k körül láttam utoljára. Külföldről rendelve szállítás+áfa is kb 50 ezer ft.
45k alá nem fog esni. Ha meg ennyi lenne, akkor is várhatsz 3 hetet minimum, míg ideér... és ez a "legjobb eset".[ Szerkesztve ]
-
Kovács Zoli
tag
Ez a telefon tudja a gyorstöltést?
-
trebrona
nagyúr
válasz kmisi99 #4115 üzenetére
Nem, nem ilyen, sőt a Note3 sem. Ez a régi Mi Recovery, még a zárt bootloader előtti időkből. Most gyári bootloaderrel semmit nem tudsz kezdeni. Csak telefon menüjéből tudsz gyári beállítások visszaállítását végrehajtani. Custom recovery természetesen más téma.
PS: kamu az egész oldal.
(#4136) Kovács Zoli:
Tudja, de nem QC.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
cicur99
tag
válasz Kovács Zoli #4136 üzenetére
A saját töltővel és kábellel tudja. (1.5~1.8 A)
-
dzsi23
addikt
Akkor rejtély, hogy nekem hogyan jön össze 10+ órás kijelzőidő... folyamatos wifi/mobilnet kapcsolat a messenger, chrome és egyéb appok miatt, folyamatos bluetooth a miband miatt, szinkronizálás bekapcsolva, zenét is szoktam hallgatni... Most épp 51%-on vagyok 7ó 13p 55mp kijelzőidő után. Eddig egyetlen egyszer jött össze 6 órás kijelzőidő, amikor beragadt valamiért a play-szolgátatások, és leszívta az akksit (újraindítás megoldotta).
(#4116) n@p@lm:
Kijelző nélkül nehezen jelenítené meg az üzeneteket (a MiBand2-n van egy kis kijelző, de az is nagyon alap).(#4118) szpali:
Én MiBand Tools-t használok, abban bármennyi alkalmazás beállítható, jobb, mint a gyári. -
hevizms
addikt
válasz Victoryus94 #4131 üzenetére
Pedig kb 44-45000 ft most mindennel együtt az arany színű az aliról.
Mondjuk a szürke valamivel több.
Az 46-47000 ft[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
válasz razorka777 #4121 üzenetére
A frissítés után alapértelmezetten kikapcsolja a rezzenést, csak rossz ujjlenyomat esetén rezeg. Esetleg az ujjlenyomat olvasós beállításokat nézd meg.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
sphe
senior tag
3 giga ramos verzió 6.10.20 rommal van fent. Gyári EU - s két amperes töltővel használom. A fényerő így télen 25 százalék körüli, volt hogy ot óra filmnézés és messenger egész nap gyakori csevegéssel. Játékot nem játszok rajta, a játékok merítik a legjobban.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
sphe
senior tag
Ezt csak azért töltöm fel, mert idegesít, amikor valaki okoskodik, hogy ez vagy az tuti nem lehetséges, csak azért mert ő nem látta, vagy nem élte át.
Ez egy extrém eset, általában 9 - 12 óra szokott lenni a kijelző idő lemerülés határán.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
szpali
addikt
Tudom tesa, én is használok kiegészítő appot!
De a kérdés az üzenet megjelenítésére vonatkozott, nem az értesítésre.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
BladPussy
csendes tag
válasz hevizms #4141 üzenetére
Xiaomi Redmi 3S Global Edition 5 inch 3GB RAM 32GB ROM (BangGood - $133,99)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest