-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybor66
tag
válasz rafanadal #4753 üzenetére
Gondolom kivárják a 13-14 napot, amit az ÁSZF ír. (Sajnos)
Tegnap délben már jött is az e-mail, hogy törölték a rendelésemet, de a visszafizetésről egy szó sem volt.[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
xabolcs
őstag
válasz lócitrom #4750 üzenetére
A MIUIHU-n levo temat olvastad mar? Redmi 3-as idokbol szarmazik.
Nem sok ujdonsag kellene benne lenni, de a hardveres korlat lehet, hogy nalad is jelen van.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
lócitrom
őstag
válasz vipviform #4756 üzenetére
á, egyelőre a gyárit szeretném megismerni. igazából nekem megfelelne, de ez egyértelműen bug. aztán ha nem jön be javítás után sem... akkor majd valami más alternatívát fogok keresni szerintem.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
vipviform
senior tag
válasz lócitrom #4758 üzenetére
A gyári, sajnos nem igazán a pontos helyre pozicionálja az időjárást, de ez globálisan megérthető. Ha itthon használod az appot, akkor a hazaiak jobbak, pontosabbak.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
peestike
őstag
kis segítséget kérnék!
bootloader nyitott, gondoltam kellene root, mert sok a guglis cucc, amit tiltani szeretnék.
twrp felment, miui.hu-s tool-al, de supersu-t nem tudta feltenni, gondoltam sebaj.
na, most ott tartok, hogy twrp van, nyitottnak látja a tool a bootloader-t, mégse tud beboot-olni a vas....
mi logon túl nem megy. szóval, szerintetek mit kezdjek vele?
ja, meg lehet lecserélném eu-s romra, ezt néztem ki:
xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V8.1.2.0.MALCNDI_v8-6.0.zip jó lesz?
(csak jó lenne, ha a fenn lévő rendszert be tudnám még indítani előtte, hogy mentsek egyet)[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz trebrona #4762 üzenetére
köszi! de majd legközelebb.
besza.ok ezen a telón.... twrp alatt full gyalu, közben lejött a rom, feltettem+supersu.zip, simán indult...
ebben a pillanatban láttam meg az eu kezdőlapját.
tökölgethettem volna még kicsit, most lehet belakni újra, viszont tényleg kíváncsi lettem volna, hogy beindul e.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudom mit állíthattam el, de telefonálás közben lezár a telefon képernyője, tehát nem csak elsötétül. Az automatikus lezárás 1 percre van állítva, ez telefonálás közben is él? Mit kellene beállítani, hogy ne zárjon le telefonálás közben.
-
-
solti
senior tag
sziasztok...megjött a telefonom (Redmi 3S), próbáltam flashelni, és asszem brickeltem Amit előtudok rajta hozni, az a nyuszis fastboot logo, amúgy mi logos bootloop Tudna valaki segíteni ASAP? ha kell házhoz megyek (Bp) vagy ilyesmi, de most nagyon parázom hogy kuka Plz help!!!
ui: miflashel próbáltam frissíteni, de not enough storage-dzsal szállt el.(
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Sziasztok! Azt meg tudná valaki mondani aki próbálta, hogy a xiaomi.eu-s ROM miben jobb/miben tud többet mint a stock MIUI? Illetve ott a frissítések hogy zajlanak a stockhoz képest?
-
vipviform
senior tag
Igazán sajnállak, hogy így jártál. Az én véleményem, hogy először lakja be mindenki a telóját, és ha elég bátorságot és tudást gyűjtött, akkor álljon neki mókolni. Mégegyszer remélem, hogy sikerül a téglából újra telót csinálni, a fórum segítségével.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
solti
senior tag
válasz vipviform #4769 üzenetére
Tinydealről jött a telefon, és még magyar locale-t se tudtam kiválasztani, meg egyébként is olvastam rosszakat a TD-s szoftveről, ezért szerettem volna cserélni a ROMot. Belakni nem tudom, mert édesanyámnak lesz a telefon... Ha valaki tud segíteni, hálás lennék nagyon.
-
vipviform
senior tag
Ha valaki még venni szeretne jó áron, EU-s raktárból vámmentesen, akkor ez is egy alternatíva: redmi 3s[L/]
[ Szerkesztve ]
-
-
peestike
őstag
válasz trebrona #4762 üzenetére
még egyszer köszönöm!
eu-s rom első rebootánál vagy 10 percig néztem a mi logot, twrp-ben bekapcsoltam, aztán szépen el s indult
viszont sokkal lassabb, mint a 3 pro-m. meg kell szokni, de az xposed szépen megy ezen is.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Nashville
tag
válasz ekrisztian #4729 üzenetére
Én nem használom ezt az appot, de esetleg innen az jön amit szeretnél: [link]
-
-
zzz03
őstag
6.11.24-es azaz a mai frissites megy hiba nelkul azoknal akik felraktak? sok panasz van ra miui forumon. igaz nem pont 3s hasznalok panaszkodnak. de hatha csak atsiklottam felettuk.
[ Szerkesztve ]
-
solti
senior tag
Sziasztok!
a tanácsnak megfelelően megpróbálom összefoglalni mit csináltam:1. rendeltem tinydeal EU warehouseból egy új redmi 3s-t.
2. olvastam 1-2 napon át a leírásokat, toportyánét is meg az angol oldalakat is. Mikor megjött a telefon, láttam,hogy nincs benne magyar locale (csak magyar nyelv) plusz hallottam rosszakat a tinydeal-es ROMokról, ezért gondoltam, hogy nekiállok a flashelésnek. Ez volt a hibaÍgy próbálkoztam:
1. Win10 64bites gépre feltelepítettem a miflash-t a driverekkel együtt.
2. Letöltöttem global developer romot ( land_global_images_6.11.17_20161117.0000.00_6.0_global )
3. telefont újraindítottam recovery mode-ba és downloadot választottam
4. miflashel elkezdtem feltolni a kiválasztott romot, majd elszállt nem elegendő tárhely üzenettel.Innen kezdve kb semmit se tudtam vele csinálni az alábbiakon kívül:
- a 3 gomb nyomásával be tudom tenni olyan módba hogy adb-en elérem, de sideloadban van (ilyenkor mutatja a telefon+kábel képernyőt pcsuite.mi.com címmel), de itt a pc suite nem látja
- lefelé gomb és bekapccsal fastboot módot tudok elérni, amiből legalább ki tudom kapcsolni a készüléket ( itt mutatja a fastbootos nyuszi logót) Fastboot módból amúgy cmdline a fastboot paranccsal újra tudom indítani, de mi logós boot loop lesz.
- kikapcsolt készüléknél a hang fel+le nyomásával nem lép download módba, legalábbis adb devicesre nincs válasz
- minden egyéb esetben mi logo bootloop, és semmiAmit guglival kiderítettem, hogy esetleg deep-flash kábellel fel lehetne ébreszteni, viszont ehhez elég lámának érzem magam, félek, hogy csak nagyobb kárt okozok. Ráadásul most már valszeg katyvasz van laptopomon a driverek környékén (3 órán át próbálkoztam jópár leírás alapján, de semmi eredmény). Újratelepítés meg nem játszik, mivel céges noti...
Kedves fórumtársak, lenne valaki aki tud nekem segíteni? Tudom, hogy hülye voltam, elrontottam, nem olvastam eléggé utána stb, de most elég tanácstalan vagyok. Bp és környékén akár odaviszem valakihez aki tudna segíteni vele és természetesen nem ingyen kérném (de jelenleg 47 ezer ft bukóban vagyok, és ez nem kicsit ront az amúgy sem alacsony vérnyomásomon...)
Köszönöm szépen a kedvességetek előre is!
ui: az előző "hisztis" hozzászólásaim nyugodtan törölhetők
-
gilead
tag
bocsánat a láma kérdésért, de a telefon enged duplikálni alkalmazást? Gondolok itt arra, hogy két fiókkal tudjam használni pld. a cc-t. köszönöm. (Volt nálam egy teló, és az tudta. Hatos droiddal. A családban meg két redmi 3 pro van)
-
IG55
senior tag
Keresni hogyan lehet a telepített appok között?
X idő után miért zárja be (szedi ki a cacheből) a futó appokat? Este elraktak a telefont 70% memória foglaltsággal, reggelre lemezt 50-re, és régebben megnyitott appokat újra töltött kiválasztásnál.
-
margithid
veterán
CMD parancssorból megpróbáltam telepíteni a stable verziót, de ez jött össze:
http://kepkezelo.com/images/cc35vhewts3rvvpeoq1q.png
Deep flash kábel nélkül akkor esélytelen a developer-stable váltás? -
IG55
senior tag
Nálatok megy az automatikus Onedrive fotó szinkronizáció (feltöltés)? Nálam csak akkor működik, amikor éppen fut, tehát fotó készítése előtt épp elindítottam. Mondjuk Redmi 2-nél is ugyanez volt, azt hiszem azután, hogy MIUI 8-ra váltottam.
-
oriolus123
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik decemberben én is veszek egy ilyen csodát, és érdekelne a véleményetek!
Nem láttam a kijelző védelméről infót, de ennyi szuperlatívusz mellett hihetetlennek tartom hogy nincs semmi. Ellenben szembe jött velem egy youtube videó: [link]
Ez most komoly? Nem is kell rá fólia vagy üveg, kb elpusztíthatatlan?!? Ezt megint soknak érzem.
Egy lumia 640-et fog váltani, amin gorillaGlas3 van, és tényleg nincs rajta a karcnak nyoma sem. Erre hogy készüljek?Szerk.:
A) The 5-inch 720p IPS display on the Redmi 3S is not protected by Corning’s Gorilla Glass. It is a strengthened glass that is less prone to scratches, but it is not Gorilla Glass. It is, however, very resistant to scratches.
Most már tényleg érdekelnének a tapasztalatokKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest