-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Kovács Zoli #3319 üzenetére
Mikor adtad le a rendelést?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Kovács Zoli #3323 üzenetére
Akkor az 3 munkanap. Köszi!
-
V-I-D-A
aktív tag
A gyári kameránál mik az ajánlott beállítások?
-
V-I-D-A
aktív tag
Szerintetek a gyári böngésző, vagy a Google Chrome a jobb ehhez a készülékhez?
-
V-I-D-A
aktív tag
Tudja valaki, hogy ezeket az alkalmazásokat miért nem tudja frissíteni a Play áruház? A többi alkalmazást engedi, de ezeknél hibát dob: Android System WebView, Google Drive, Google fotók, Google Play filmek, Google Play Zene, Google szövegfelolvasó, Google - billentyűzet, Hangouts?
-
V-I-D-A
aktív tag
Gyári böngészővel nem lehet ide képet feltölteni? Vagy én csinálok valamit rosszul?
-
V-I-D-A
aktív tag
Tudja valaki, hogy a gyári Zene lejátszó alkalmazást honnan tudom letölteni? Korábban kitöröltem, de most visszatenném!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz balazsovics #4245 üzenetére
Próbáld meg rádugni számítógépre! Nekem pl. A Google alkalmazásokat nem tudta frissíteni a készülék, aztán képek átvitele miatt rádugtam a számítógépre, és abban a pillanatban elkezdte frissíteni az alkalmazásokat. Nem igazán értettem, de talán neked is segít!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz balazsovics #4279 üzenetére
Én csak rádugtam.
-
V-I-D-A
aktív tag
Az hogy lehet, hogy a jelzőfény 3 lehetséges beállításai közül így állítottam be a színeket:
Értesítések: kék
Hívások: lila
Üzenetek: ciánezek ellenére a Messenger üzenetnél zölden villog, a Viber üzenetnél meg fehéren. Hogy lehet ez? Mi alapján rendeli hozzá ezeket a színeket?
-
V-I-D-A
aktív tag
Az enyémet is megtapogatták, a fólia alatt is, aztán visszarakták rá buborékosan! Ezek ilyen alaposak úgy látszik. A fólia alatt egy felfelé irányuló ujjnyom volt, (gondolom feloldás) ami okozott is mikrokarcolást a kijelzőn. Amikor megláttam, eléggé fel...szott, de aztán megnyugodtam, és raktam rá egy üvegfóliát egyből.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz ekrisztian #4675 üzenetére
A 6210-ből nem is készült i változat!
dReFiX: jelez! (fehéren)
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
A MIUI8 6.11.24 developerben a Launcher beállításoknál a "Lock Screen Cells" mit csinál? Ha bekepcsolom, nálam nem változik semmi.
-
V-I-D-A
aktív tag
Tudnátok ajánlani internetböngésző alkalmazást? A gyári és a Chrome is kimerevedik, lefagy prohardver olvasás közben. Plusz a gyári a nagyítás után még el is ugrik onnan, ahol belenagyítottam.
-
V-I-D-A
aktív tag
A mai napom az internetböngészők tesztelésével telt. A győztes a DOLPHIN lett! Ajánlom mindenkinek aki a gyárival nincs megelégedve! Nem fagy le, mindent tud amit kell, és ez az egyetlen amivel fel tudtam tölteni screenshot-ot ide a fórumba! Nem ismertem eddig, de engem megvett!
-
V-I-D-A
aktív tag
A Global Beta 6.12.1 frissítés hozott még egy kitörölhetetlen Google alkalmazást: Google Duo.
-
V-I-D-A
aktív tag
Én is észrevettem! szerintem eddig is csinálta, csak nem jelezte ki. Az alkalmazásváltó is automatikusan eltünik, ahogy az utolsó alkalmazást is bezárom. A beállításokban Magyarosodott Launcherről kezdőképernyőre, és a galériában Magyarul írja ki, hogy az összes elem szinkronizálva van pl. Én ezeket a változásokat vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
Ha Blitzwolf akkutöltőt szeretnék venni ehhez a készülékhez, a Quick Charge 2.0, vagy a Quick Charge 3.0 változatot válasszam?
-
V-I-D-A
aktív tag
Létezik, hogy a mai frissítés után nem működik a mikrofonom telefonhívásnál? Teszteltem, a diktafonnál tökéletes, viszont videofelvételnél, és telefonhívásnál nem működik. Ha rányomok a kihangosításra, akkor bekapcsol a mikrofon, hall a másik fél, viszont ha kikapcsolom a kihangosítást, megint nem hallani egyátalán! (halkan sem)
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz 2007ath #5734 üzenetére
Na úgy néz ki megoldódott! Frissítés menüben rányomtam a "Legújabb verzió újratelepítésére", leszedte OTA-n a komplett romot (1,5 gigásat), és telepítés után jó lett!
Érdekes, hogy eredetileg ennek a méretnek a tizede volt ugyanez a frissítés, és nálam nem is működöt rendesen.
Ezután mindíg így fogom frissíteni: először telepítem azt amit felkínál, aztán újratelepítem a full romot!
Adatvesztés így nem történt! -
V-I-D-A
aktív tag
Mégiscsak hardveres hibám van. Megint nem működik a mikrofonom.
Csináltam egy teljes visszaállítást, de nem oldotta meg. Olvastam valahol, ezért belefújtam (a számmal) a mikrofon nyílásba, ez után jó lett, majd kb 10 perc múlva ismét elszarta magát. Most már hiába fújok bele úgy sem jó. Ezt biztosan nem a frissítés okozta. Van valakinek tapasztalata a garanciáztatással kapcsolatban? EU STOCK-os vásárlás (1 hónapos készülék) -
V-I-D-A
aktív tag
válasz CoolBoy323 #5817 üzenetére
Jó neked, nekem szimplán elnémult a mikrofonom! Nem halk lett, hanem néma! Hétfőn megy a szervizbe.
De ha úgy vesszük telefonálni még így is lehet vele headset-ről, vagy kihangosítva, mert akkor a felső (zajszűrő) mikrofon veszi a hangot.
Lehet, hogy ez egyedi (biztosan), de azért most eléggé elvette a kedvem. Egy hónapos EU stock vásálású telefon.
Nem szoftveres probléma, mert újratelepítés, gyári visszaállítás után sem javult a helyzet. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz V-I-D-A #5821 üzenetére
Pénteken megjött a garanciálisan javított telefonom a WayteQ-től. A munkalap szerint kicserélték a beszédmikrofont. Lehetséges, hogy érzékenyebb mikrofont raktak bele, mert a vödörhang is megszűnt. Tökéletes a beszélgetés hangminősége a beszélgetőpartnereim szerint. Még annyi, hogy Global Betával küldtem el nekik, és Global Stabillal küldték vissza. Valószínűleg marad is a stabil, mert nálam jobb lett az akkuidő, mint a bétánál volt, plusz a gyári böngésző sem fagy le PH! olvasás közben. Összességében elégedett vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest