Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz FіkuszKukіsz #20 üzenetére
Igen, az aláírása alapján "agyhalott almafan" lehet... hát hallod, neked komoly szociális problémáid lehetnek ha így címkézgetsz embereket.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
Pontosan ezt csinálják, kivárják a kongresszusi meghallgatást és a legfelsőbb bíróság ítéletét. Ha így is ez a végleges döntés, nyilván meg fogják csinálni, mert meg kell csinálniuk. És ebből mindenképp győztesen jönnek ki. Ha most nem csinálják meg, akkor jaj de jó, védik a felhasználók érdekeit. Ha sikerül rájuk kényszeríteni, akkor meg kitartottak a végletekig, de a gonosz állam rájuk kényszerítette.
Azt nem tudom pontosan, hogy ki kezdte a sajtó háborút, de nem vagyok benne biztos, hogy az Apple. (Utána kellene nézni, de ez az oldala nem érdekel...) Itt két olyan téma akad össze, ami teljesen megosztja a társadalmat akár Amerikában, akár Európában és az egyik tábor veszíteni fog.
Hogy végül kötelezni fogják-e őket, az lehet, csak az a probléma, hogy ezt olyan emberek fogják megtenni, akik technikai tudása nem feltétlen elég egy ilyen döntés meghozásához. Mindenképp veszélyes, ha ez precedenst fog teremteni, bármelyik oldal is "nyer".
Ha úgy vesszük, én is Apple fan vagyok és örülök, hogy védik a készülékeket / rendszerüket, de nem tudom azt mondani, hogy ebben az / ilyen esetben ez a helyes út...
-
BiP
nagyúr
Én ahogy eddig levettem: Nem a szabdságjogok meg a jogvédelem az Apple célja. Egyszerűen a piaci pozícióját, megítélését védi azzal, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy a telefonjai feltörhetetlenek, visszafejthetetlenek. (tehát a user, aki ezt a telefont veszi, biztonságban tudhatja az adatait).
És ezért a célért képes "szembemenni" az FBI-jal, amíg a jog erre neki lehetőséget ad.Mert amint ez a nimbusz sérül, vásárlókat fognak veszíteni, ezért védi foggal-körömmel. A többi csak színház és körítés. Semmi magasztos eszme nincs mögötte. (Szerintem.)
-
tomazin
veterán
Ez a jogi garancia, ami az állampolgárt védi az államtól.
mint ahogy védte akkor is, amikor az 3-4betűs szervetek tömegesen figyelték meg a népet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest