Hirdetés

Keresés
 • Raysen623

  PH! addikt

  Öröm látni amikor nekiállsz ekézni valamit, amiről nem tudsz eleget!
  A szájbatekert wow csak azért tudott megmaradni előfizetősnek, mert eleve kb10milliós játékoslétszáma volt akkortájt, amikor még az F2P modell nem volt elterjedve! Azóta persze onnan esnek vissza szépen lassan.
  A példaként felhozott, általatok konkurenciának kikiáltott játékok pedig akkor indultak, amikor már tombolt az F2P játékvihar. Tehát 0 játékosbázisról indultak, és onnan kezdtek el építkezni, ami meg is volt, azonban sokan az F2P hatásnak köszönhetően nem akartak fizetni adott játékért, míg régebben egyszerűen nem volt más választása egy MMO esetén. Tehát egy adott létszámot sikerült elérni, de olyan nagyot mint a wow az elején nem. Sőt, most már senki nem is fog, még a wow sem. Szépen le fog csengeni mindegyik és jönnek a vegyes megoldások.
  Szeretitek felhozni az SWTOR-t mint mumust, pedig az a mai napig is igazából fizetős játék! Véletlenül sem F2P! Amit ingyenesen csinálhatsz vele, az egy level 50-ig tartó sztoriszál végigjátszása, max 2 karakterrel! Minden más ezen túl pénzbe kerül. Tehát csináltak egy kibővített trialt mindenkinek.
  Továbbá, hazugság azt állítani, hogy az SW egy wow klón! Nézd meg hogyan néznek ki a talent ágak a két játékban. Már azok sem egyformák. SW megtartotta azt aminek értelme is van, a wow meg borzadáj ezzel az új megoldással szerintem. Max ennyit lehet felhozni hasonlóságnak! Minden más teljesen eltérő, sőt az SW jóval szerteágazóbbá kezd válni jelenleg.
  Pre-orderes voltam és sokáig játszottam is vele, ma már csak akkor fizetek elő ha raid is van. 5 karakterem van ami 55-ös tehát szintezéshez már nem fizetek elő, a többi zavaró dolgot pedig megvettem cartel coinból (3600-at kaptunk ajcsiba Bioware-től anno). Tehát igazából költenem sem kellett rá + GTN-en játékbeli creditért meg tudod venni az unlockokat.
  Sokak közül úgy tűnik én vagyok az egyetlen aki bánja, hogy a wow-al játszott több éven át...a legrosszabb MMO volt az életemben. Ez van, nem vagyunk egyformák. :DD

 • Raysen623

  PH! addikt

  Ne haragudj ha netán érzékeny lelki világodba gázoltam, egyébként nem szándékosan. Több hsz-ed elolvastam és nekem ez jött le, de ezexerint mégsem jól. Lehet azonos a nézetünk, de az irományodból nekem nem ez jött le (lehet nem fejtetted ki elég részletesen). Szóval nehari...

  (#52) Khelben : a wow-ot senki sem temeti, csak ti tartjátok túl nagyra...egyébként az elején majdnem füstbement projekt volt (ős wow-os haverom mesélte), és nézd meg milyen szép pályát befutott.

 • Raysen623

  PH! addikt

  +1

  Hozzátenném, hogy az SWTOR nem volt csőd szélén, szimplán belerakták a jelenlegi vegyes megoldást és azóta mégtöbben játszanak vele. AION szintén hemzseg a játékosoktól, és még lehetne példákat hozni, wow meg kezdőpályákon kihalt és ez már évek óta így van.