Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sziasztok,

    DLC-kel/expansion pack-ekkel kapcsolatban szeretnek egy kis segitseget kerni. 2016-ban vasaroltam meg a Tamrial Unlimited kiadasu alapjatekot. Jo par eve nem jatszottam a jatekkal mar es a minap amikor belogoltam lattam, hogy nagyon sok kiegeszito erheto el, tobbek kozt:

    Morrowind
    Elsweyr
    Summerset

    Talan ez a harom legnagyobb amelyek nagyobb teruleteket is hozzaadnak a jatekhoz. Amit nem ertek, hogy en e 3 kiegeszito kozul meg egyikre sem upgradeltem meg is ugy tunik mintha hozzafernek ezekre a teruletekhez.

    - Summerset es Auridon-t latom a terkepen es fast travel opcio is van oda.
    - Elsweyr: itt is latom Northern es Southern Elsweyr-t
    - Morrowind: itt is latok bizonyos teruleteket (Morrowind talan nagyobb reszet) es el is tudok menni oda.

    Hogy mukodik ez? Hasonlo lenne mint a WoW ahol minden evben az elozo evi DLC-re upgradelik a jatekot ingyen? A login kepernyonel meg mindig felajanlja a jatek, hogy upgradeljek Elsweyr-re de latszolag minden uj terulet benne van mar a verziomban.

    Nem szeretnek feleslegesen DLC-t venni es nem nagyon talaltam egy egyertelmu aktiv DLC listat a jatekon belul ami lekonfirmalta volna, hogy mely uj teruletek aktivak stb. ezert szerettem volna rakerdezni mindenkepp mielott nekiallok vasarolni. :)

    Koszonom!

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák