Új hozzászólás Aktív témák

  • Piszkos-Fred

    aktív tag

    válasz Ezekiel. #2125 üzenetére

    Mindig azt szoktam javasolni, hogy az első 10-15 szint alatt az ember ne nézzen útmutatókat, ne kövessen semmilyen "buildet", egyszerűen csak ismerje meg a kasztot, ismerje meg az elérhető fegyver képességeket, a guildek által adott pluszokat, world skilleket, stb., vagyis egy szóval játsszon és ismerkedjen az ESO-val.

    Mivel mindent lehet resetelni, újraosztani, ezért pontosítani és útmutatók alapján patikamérlegen összerakott buildeket használni ráér maximum szinten, addig úgysem számít igazán.

    Ha grinddel akarsz fejlődni, akkor érdemes elmenni Alik'rbe, ott kérni, hogy vegyenek be a dolmen farmoló "vonatba" és hajrá. Előtte csinálj vagy szerezz "training traites" felszerelést, ígyál egy XP boost potit/scrollt és mehet a móka. De van még ezer másik lehetőség, zombik grindelése a nekropoliszban, craglorn pdungik és elitjeinek farmolása, stb. Alcast az egyik nagy guide gyártója az ESO-nak, javaslom az ő grind útmutatóját.

    Bár személy szerint azt javaslom, hogy inkább ne siesd el a szintezést és ne hagyd ki a pve tartalmat, mert hiányozni fognak majd azok az extra skill pontok, azok az extra tapasztalatok, mechanikák, stb. amiket a normal fejlődés közben tanulsz meg.

Új hozzászólás Aktív témák