Új hozzászólás Aktív témák

  • Piszkos-Fred

    aktív tag

    válasz Semin #2061 üzenetére

    - A PVP lvl10-től nyílik meg, illetve a napi dungeon is, ezeket érdemes tolni?

    Igen és igen. Előbbit főleg stamina karakter esetében, hogy minél hamarabb legyen meg a Vigor és a Caltrops. (előbbi stamina heal, utóbbi aoe), illeve könnyebb pár skint behúzni lowlvl szinten, amikor a karaktered statjai "boostolva" vannak, mint CP szinten, amikor gear nélkül könnyebben agyonvágnak. Utóbbit a sok xp, szintezés közbeni cuccokért és a dungeon megtanulása miatt (mert CP160 után dungeon-szűzként már necces tud lenni).

    - A szakmákhoz elég kevés alapanyag áll rendelkezésemre, később érdemes őket húzni, vagy kezdjek el felporszívózni mindent ami csak az utamba kerül.

    Mindent... is. :) Idővel annyi nyersanyagod lesz, hogy nem férsz el a bankodban és alt karaktereknél fogod tárolni őket. Vagy előfizetsz és a kapott Crafting Bag megoldja a dolgot, de ez egy későbbi sztori.

    - Kaptam XP boostereket, mikor érdemes ezeket elhasználni?

    Bármikor, amikor úgy érzed, hogy masszív mennyiségű XP-t fogsz szerezni (vagyis nem a zónában lovagolsz harc nélkül, hanem dungeonba mégy, vagy dolmen/delve farmolsz, stb.) Ezekből később is kapsz annyit a login reward részeként, hogy (szinte) sosem fogysz ki. No meg sűrűn vannak ingame eventek/események, akkor mindig jön a +100% extra XP buff.

    A legtöbb játékos elrakja későbbre, hogy "majd egyszer jó lesz", aztán ott rohad meg a bank mélyén :D Használd nyugodtan a scrollokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák