Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Jól néz ki.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
szasanyi
félisten
Jó ventiket készít a be quiet! - viszont ezek fehérek, és nem terepszínüek.
-
Amerigo57
őstag
A be quiet DARK ROCK 4 is az egyik legjobb processzor hűtő ,
a Noctuak mellet.
A ventilátorok mind a be quiet , mind a Noctuaknal ,
nagy teljesítményűek , csendesek , hosszú élettartalmúak.
Link: -
Graphics
Jómunkásember
Terepszínű? Ez?
Értem én, hogy szerzői szabadság, de ez már messzire szárnyalt
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Chaser
legenda
A feher az uj terepszin, szintvev' a vesztet erzi ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Locutus
veterán
Azért tegyük hozzá azt is, hogy 900-as max fordulaton nem akkora művészet halk ventit csinálni...
Úgy érzem ha a légszállítás is számít, akkor még mindig a noctuák lesznek a befutók.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Chaser
legenda
-
addikt
BQ ventik jók, ez is jól néz ki, jöhet.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
FoLey-v
addikt
Na ez jól nézz ki!
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
MMIX
addikt
PingWings
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Jól néz ki, és még jól is hűt.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
green dude
tag
A 140 mm-es 19 EUR és 3 év gari... . Ez árazásban kb. Noctua szint, viszont ott 6 év gari jár. Amúgy a külleme tetszetős!
-
Locutus
veterán
válasz green dude #17 üzenetére
Csak a Noctuának fordulatszáma és légszállítása is lesz, amellett, hogy ugyanilyen halk.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Nem, az szerző ismeri az arctic camo mintákat, de a télről általában a fehér színre / hóra asszociálnak az emberek. Innetől már csak egy kis lelki szabadság kell az olvasáskori, helyes (nem katonai vonatkozású) értelmezéshez.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
macman507
aktív tag
Míg másoknak a téli terepszínnel van gondjuk, nekem azzal van csak gondom, hogy még nyár van. Igaz, hogy csak pár napig, és utána sem a tél jön, hanem az ősz.
Egyébként a koreaiak szeretnek egyszínű álcaruhát használni.1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
keembo
tag
-Jó napot kívánok, van Önöknél terepszínű cpu hűtő?
-Van, csak nem találjuk! -
nagyúr
Fehér-fekete camouflage, szerintem lehet téli terepszín...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
megint én
őstag
Téli terrpszín. Hu, b@szod, ez most egy szar vicc, vagy csak simán ennyire .... a szerző.
-
hemaka
nagyúr
Inkabb egy pocsek noctua, az legalabb nem csak halk de biztosan jo is.
-
d@minator
addikt
"légkavarók télre" - szerintem télre nem veszünk ventilátort. Kabátot meg ilyesmit inkább. Csak mert fehér? Akkor a fehér autókat is télre vesszük?
"légkavaró". - Ez meg borzasztó magyarítás bárki és bármikor találta is ki. -
ceia
őstag
Én három Pure Wingset tettem a házba. Ha lett volna belőle fehér, inkább azt veszem. Gondolom ezzel akarnak több vásárlót szerezni a drágább Shadow Wingsnek.
it's more fun to compute
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - INGYEN POSTA!
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest