Új hozzászólás Aktív témák

  • Headless

    őstag

    válasz tarat #2375 üzenetére

    fstabot ne piszkáljuk, ahogy egy suste/headless builden nem is szoktuk. Csak belekavar a dolgokba. Azokat töröld ha oda vettél fel dolgokat.

    SMB-ben két megosztás van beállítva a két csatolási pont a /mnt és a /share ennek kellene benne lennie csak. Ezeket alapértelmezetten ha nem piszkálod rögtön elérhetőek kellenének, hogy legyenek jelszó nélkül.

    minidlna-t elvileg csak engedélyezni kell ha elpiszkálod tudd, hogy mit csinálsz, de alapértelmezetten itt is két elérési utat adtunk meg a /mnt/Video (az újabbakban csak, mivel média rendszerező megy alapértelmezetten) illetve a /share.

    Ha a status/processes fülön nem látod az samba-t illetve transmissiont, akkor a system/startup oldalon engedélyezd és indítsd is el.Ekkor a rebootokor automatikusan el fog indulni.

    Fejlrendszereket a system/mountpoints fülön a felső táblázatban tudod ellenőrizni. ott kell lennie egy /mnt-s csatolásnak ha minden jól megy.

    szerk: A startupban nem látod, hogy elindul-e. ott csak azt látod, hogy engedélyezve van-e. futását a processes oldalon tudod ellenőrizni. vagy 9092-őn a status/processes oldalon rendezettebb formában...[kép]

    MÁS: Wireguard kezd terjedni Windowsos (OSX alfa státuszban) kliens alakulóban van már.[tunsafe]

    [ Szerkesztve ]

    LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/

Új hozzászólás Aktív témák