Új hozzászólás Aktív témák

  • kanyeww

    újonc

    Kedves fórumozók!

    A segítségeteket kérném az alábbiakban: szeretnék egy xperia telefont vásárolni a jelenlegi iPhone 5S-em helyett, azonban van egy fontos feature, amire mindenképp szükségem van a következő telefonomnál.
    Az iPhone-nál, ha zenét hallgatok a gyári zenelejátszón, és közben érkezik egy (facebook) Messenger üzenet, akkor egy pillanatra elhalkul a zene, és a messenger üzenetjelző hang hallatszik, majd ugyanúgy felhangosul a zene és a lejátszás is megy tovább. Ez a funkció sem a Huawei, sem a Samsung készülékeinél nem működik (nem halkul le a zene, így nem lehet hallani a messenger értesítés hangját), főleg, mert a Google Play Zene alkalmazás a gyári lejátszó ezeknél, de a Play Store-ban sem találtam hasonlót, ami úgy működne, mint az iPhone-nál.

    Abban kérném a segítségeteket, hogy ha valaki megpróbálná, hogy a Sony gyári Zene alkalmazása használatakor érkezik egy messenger üzenet (mondjuk füless használata közben), akkor a fenti elhalkulás majd visszaerősödés működik-e, vagy itt sincs ez a lehetőség?

    Köszönöm a segítségeteket előre is, ha működne, akkor egy fórumtárssal lennétek gazdagabbak a jövőben! :)

Új hozzászólás Aktív témák