Új hozzászólás Aktív témák

  • Peace

    nagyúr

    Tesztelgetem itt kőkeményen, és próbálom felfedezni a kis telefont. Első lépés természetesen a 4.3-ra történő frissítés volt, miután megvettem.

    Amivel nem vagyok kibékülve, az a sebesség. Szerencsétlen 3-4 másodperceket gondolkozik, hogy belépjen-e a kapcsolatokhoz, ha telefonálni szeretnék. Ugyanez az üzenetekhez való belépéshez is. Ha frissít, akkor konkrétan meghal a készülék, és semmit nem lehet csinálni, mert egy home-ba történő visszalépés is 5-6 sec. Tudtam, hogy nem 140k-s négymagos készüléket veszek, de azért ennél gördülékenyebb működést várnék el. ATK fel lett rakva, ha kilövök vele minden fölöslegest, akkor is maximum 220 MB szabad. Ez lehet bőven elegendő, nem értek hozzá, de az ATK-s task kill sem segít a sebességen, pedig reménykedtem.

    A másik nagy kérdés itt a wifi. A 10-13 MB-os programok és frissítések olyan szinten lassan csordogáltak le, hogy az valami félelmetes. 2-3 alkalommal volt olyan, hogy nem is jött több adat egy ponton túl, sokadjára sikerült csak leszednie egy progit. 120-as fibernet van itthon, nagyon gyanús, mert lumia 710-en hasított a net minden esetben. Speedtest produkált nekem 1,36 Mbps-es letöltést és 1,58-as feltöltést. Itt teljesen kiakadtam, mert ez nagyon nem stimmelt. Újraindítottam a kis modemet, és így lett 15,96 és 9,87. Nem tudom, hogy mennyit bír a kis wifi kártya lefelé, de elég soványnak tűnik még így is.

Új hozzászólás Aktív témák