Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    Szerencsés ember éjjel alszik, ezért érdemes erre az időpontra tervezni a töltést.
    Ha nincs beállítva az egyéni akkumlátor kezelő, akkor fordulhat elő, hogy akár 5-10%-ot merül reggelre.
    Egy példa, hogy jobban lehessen érteni mire gondoltam. 20 órakor felteszem töltőre 23% töltöttséggel, kb. 1,5-2 óra idő kell, hogy 100% legyen. 22 órára eléri 100%-ot, innét már csak merülni fog addig még újra el nem kezdeni tölteni. Ha be volt kapcsolva az összes adatkapcsolati funkció, akkor nagy valószínűséggel reggelre már csak 94-95% fog mutatni. Ha nagyobb eltérés van, akkor az már valami probléma következménye. Úgy vettem észre, hogy még repülő üzemmódban is 12 óra alatt tud 2-3% merülni.
    Van intelligens akkumlátor kezelő opció is, nekem jobban bejön az egyéni verzió. Meg kell adni, hogy mikorra töltsön fel. 90%-ra feltöti utána már csak akkor tölti, amikor közeleg a megadott idő. Igy elérhető a reggeli 100% akkumlátor szint.
    Az új divat szerint, akkumlátor kímélési szempont szerint, csak 90% ill. 80%-ra kellene tölteni.
    Állítólag igy több töltési ciklust kibír az akkumlátor. Nekem ezzel az a gondom, hogy akkor 1.5-2 óra kijelző idővel kevesebbet számolhatok egy napra. Egyébként se szeretném 3-4 évig használni egy készüléket.
    Mai nap így alakult energia gazdálkodás szempontjából.

    Akit jobba érdekel, készítettem egy videót is róla. [link]

    Másik érdekesség az android 11-el. Nagyon sokáig, több évig ES File Explorert használtam, az android 9-el jött egy olyan problémám vele kapcsolatban, hogy az SD kártyán nem volt hajlandó titkosítani fájlokat, ekkor tértem át a MiXplorerre. Megszerettem, de a titkosítás nagyon lassan megy nála. Ha több mappát kell kódolnom, akkor több percbe is beletelik neki.
    Ma megpróbáltam az ES File Explorert, hogy SD megy-e neki a titkosítás, és lám csodát tudja újra! :DD
    Eddig nekem tetszik nagyon a 11! :C

    [ Szerkesztve ]

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák