Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz Bozek #1337 üzenetére

    Kösz!
    Xperia 5-re megjött a 11?
    Meglepett, februárra vártam. :DD

    Tegnap szabadnapos voltam, gondoltam felteszem az orosz 11 verziót flashtoollal kíváncsiságból. Egy bizonyos határig eljutott, de azt írta, hogy nem tud kapcsolódni. Driver frissítés, vírusirtó kikapcsolás semmi, kár, hogy nem mentettem le a képet a hibaüzenetről.
    Na mondom, akkor jöjjön a Newflesher, ahogy a topikban leírták úgy csináltam. Szépen végig is futott, induláskor azt írta ki inkorrekt rom vagy valami hasonlót. Na kezdtem izgulni, hogy lett egy tégla telom, gyorsan ráhúztam a legfrissebb telekomos romot. Ez működött is, csak meg volt a gond, amit előre sejtettem is, hogy 128 GB-ből 64GB lesz. Nem tudom, hogy mint rontottam el, de többen jártak így. Gondoltam, hogy próbáljuk visszaállítani Xperia Compainonnal. Nem bíztam benne, mert az előző flashelt rommal nem akart kapcsolódni, de csodák csodájára visszaállította a legutolsó telekomos romot 128 GB-re. Nagy öröm, lás csodát a három elveszett kulcsból 2 vissza állt. Most már megy a Netflix is. Egyébként ezért vettem egy másik X1-et. Még belaktam volt vagy éjfél, reggelre megjött a hivatalos 11.
    Ez is simán frissült OTA-án, egyedül a Google telefon alkalmazást nem tette fel. A Nova beállításokat, Wi-Fi jelszavakat, SMS üzeneteket mindent visszapakolt. Most tesztelem, eddig még nem találtam hibát, ami kizökkentené a lelki nyugalmamat.
    Azért írtam le a történetemet, hogy mások is okuljanak belőle. :D

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák