Új hozzászólás Aktív témák
-
Blitz23
tag
Nem csinálták meg modként a WC3 remaster-hez?
-
BoneDragon
veterán
Ha olyan remek minőség lesz mint a W3 remaster, akkor inkább ne csináljanak semmit.
-
AnonymusX
senior tag
válasz BoneDragon #2 üzenetére
A W3 Remastered emlegetése esetén kinyílik a bicska a zsebemben.
Már az is szemét dolog volt, hogy az eredeti W3 helyét átvette a blizzard kliensében, így aki a régi élményt akarja, annak vagy a lemezes változat maradt vagy a korábbi telepítők beszerzése és a megfelelő patch szintre hozása.
Lehet meg kéne vennem végre a GOG-ról a Warcraft I-II-t mielőtt leveszik a remastered miatt.
-
KROK640
nagyúr
válasz BoneDragon #2 üzenetére
Egyetértek
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Igazából még az sem nagyon működik, mert a lemezes változatot is csak offline tudod játszani egy bizonyos szintig patchelve, már ha megvannak hozzá a patchek.
Nekem sajnos az eredeti lemezen kívül semmi nincsInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
myckey
veterán
Ennek örülök, alapvetően...meghatározó programja a gyermekkoromnak.
De látva az eddigieket, felemás az öröm.Hadd szóljon !
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
rubkrisztian
csendes tag
Hátha most más lesz és sikerül én szurkolok nagyon.
Nekem az első warcraft játék volt amivel játszottam -
Buky87
tag
Nagyon várom és bízok benne, hogy olyan lesz mint a Starcraft és a Diablo 2. Pont annyit nyúltak hozzá amennyire szükség volt és újra eltudták adni nekem.
-
kwzatz
őstag
Öcsém az accomon folyamatosan online rankedezik (nem bnet, hanem w3champions, de amennyire én tudom, ott játszik mindenki). Ha megvan a kódod, bneten beregisztrálod, akkor tudsz ugyanúgy játszani, ahogy régen. Ráadásul talán elég a sima WC3 kieg nélkül, és úgy is a teljes változattal játszhatsz.
Innen letölthetőek a játékok:
W3+FT
A patchelés folyamatát nem vágom, de lehet, hogy automatikus innentől.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
félisten
Mi a gond a W3 Reforged verziójával?
Nem próbáltam, csak kiváncsi vagyok.A netes váleményekben alig van konkrétum.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Terek
tag
Na ez egy jó hír.Meglátjuk a végkifejletet.
Én veszem tutira mert egy klasszis játék és régóta várok egy ilyesfajta hírt,hogy kiadják. -
AnonymusX
senior tag
Kamu előzeteseket mutogattak róla, amelyek jobb felújítást ígértek, tele volt hibákkal a megjelenésekor. Mivel összevonták a régi és az új változatot, ha nincs is meg a reforged, ugyanúgy kapod a több gigás patcheket a blizzard kliensén belül
Napestig lehetne sorolni, más már egyébként is megtette.
A linken a megjelenéskori állapot tükröződik, nem tudom, hogy azóta mi változott. Nekem elég, hogy megvan az eredeti változat. -
hapakj
senior tag
válasz AnonymusX #19 üzenetére
Kamu előzeteseket mutogattak róla
- amúgy az a fennakadás azon az egy cinematic-on, ami végül nem úgy került bele a reforgedba az egy kicsit túlzás volt. Amúgy szerintem grafikailag teljesen tisztes felújítás volt, szerintem fél árért megérte.Pl. Red Dead Redemption, ahogy látom kb nem sok update-t kapott megjelenésben, még kb teljes áron tolják.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
Az az előzetes teljesen más minőségű felújítást vetített előre, ez szerintem épp elég ok volt arra, hogy a vásárlók átverve érezzék magukat. Itt megtekinthető egy összehasonlító videó.
A Red Dead Redemptionnel való összehasonlítást azért nem tartom jónak, mert az RDR csak most jelent meg végre PC-re. Kiéhezve várták a kitartó PC-s rajongók és ezt nagyon jól tudta a T2/Rockstar is. Továbbá ott a RDR2, a Warcraft 4-et meg hiába várjuk.
Szerintem a GTA definitive editionnel való összehasonlítás sokkal jobban megállná a helyét. Ugyanúgy felemás felújítás lett, de képzeljük el, mi lett volna ha innentől kezdve csak ezt a változatot játszhatták volna azok is, akiknek már korábban megvoltak letölthető változatban az eredeti GTA részek.
-
hapakj
senior tag
válasz AnonymusX #21 üzenetére
Igen, erre a cinematicra céloztam. Szerintem nem nagy cucc. A többi cinematic teljesen jól fel lett újítva és az ingame grafika is teljesen rendbe van. Nomeg átverve kb az van, aki nem tájékozódik előre mit vesz. Nem az első eset, hogy egy végleges játék nem pont úgy néz ki, ahogy a trailer.
Hát ezt mivel PC-re nem adtunk ki eddig egy 14 éves játékot dolgot, ezért nyugodtan lehúzhatjuk a felhasználókat annyira viszont nem érzem át
Egyébként GTA Definitive Edition megjelenésével, ha jól tudom a storeokból kikerültek az eredeti változatok. Nem tudom, hogy be lehet-e manapság szerezni őket. W3 Reforged-ban meg ott a kapcsoló, hogy az eredeti játékot játszhasd. -
AnonymusX
senior tag
W3 Reforged-ban meg ott a kapcsoló, hogy az eredeti játékot játszhasd.
Sajnos ez egy parasztvakítás. Ugyanúgy az új változattal játszol, csak a grafika lesz a régi, így az új változattal bemutatkozott hibák, hiányosságok jelen vannak. Az igazi megoldás az lett volna, ha megmarad külön játékként az eredeti Warcraft 3. A blizz tanult az esetből, mert a Diablo 2-nél nem követték el ugyanezt.
-
hapakj
senior tag
válasz AnonymusX #23 üzenetére
Ugyanúgy az új változattal játszol
- igazából nem is nagyon volt új változat, a régihez adtak új megjelenítést. Az hogy az online funkcióból vágtak más kérdés. Én a kampányban nem igazán találkoztam semmi problémával. Nagyon jól visszaadta a régi hangulatát naprakészen
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest