Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok!

    Valamelyik nap furcsa dolgot produkált a telefonom. Feldobta a szoftverfrissítéssel kapcsolatos információt, mondván új szoftvert talált.
    Én úgy emlékeztem,hogy a SE nem tervezte Xperia X10 mini pro-ra a 2.1-es android utáni frissítést. Fel is néztem internetre,hogy mi a helyzet, és ott meglepődve tapasztaltam,hogy egyes fórumokon, hírekben állítják, külföldön már elérhető egy frissebb szoftver a telefonhoz, és állítólag hamarosan nálunk is elérhető lesz a 2.3-as szoftver.

    Valaki tudna esetleg erről pontosabb információval szolgálni? Lehet még reménykedni, vagy teljesen felejtős a dolog? Februárig még garanciális a telefonom, ezért a rootoláson kívül komolyabb dolgot, ROM cserét nem akartam csinálni, de nagyon szeretném újabbra cserélni a szoftvert, mert ez a mostani nekem nagyon instabilnak tűnik, rengetegszer fagy, és iszonyúan lassú, bár lehet,hogy velem van gond. :)

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdv.: Zsombor

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák