Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Atlantis

  veterán

  Nekem szerencsére nincs gyerekem, szubjektív szempontok nem vezérelnek, mikor e véleményemet fogalmazom: de a tanároknak is kellene tanulnia, olyan nincs, hogy 1 héten belül nem tudja felkészíteni magát a digitális óraadásra, de elvárja a szülőktől, hogy ugyanezt megtegyék. Lehet szar a rendszer, lehet szar a módszertan, de az, hogy még mindig van olyan probléma, hogy technikailag nincsenek a tanárok felkészülve, ott szándékhiányt sejtek...ha nincs eszköze, vegyen magának, a szülők egy része is biztos kénytelen volt beruházni, akár többszörösen is.

  Ismeretségi körömben mindkét oldalról van példa, olyan tanárt is ismerek, aki amint kihirdették az iskolabezárást, másnap elment router-t venni, nagyobb netre fizetett elő, hogy bírja a hálózat, stb....de olyat is ismerek, aki még mindig pingvinezik, hogy eztmeghogy?

  Szülői oldalról dettó.

  A témához kapcsolódóan: ipari szektorban eddig kb. semmit nem érzékelünk, az egyetlen látványos változás, hogy a főnök állandóan itthon dekkol és nem megy sehová... :) és persze vendégek sincsenek. Reméljük rosszabb nem lesz, de ha sokáig nyújtják még a témát az "okosok", akkor előbb-utóbb az eddig még jól tűrő szektorok is bedőlnek....az egyensúlyi ponton szerintem már túl is vagyunk, nem most kellene lépni, hanem 2 hete kellett volna.

  [ Szerkesztve ]

  >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Hozzászólok Aktív témák